Den glada Påsken!!!

Pappa och Milla anlände i onsdags kväll, de kom en dag tidigare än vad det var tänkt men det gör ju absolut ingenting, snarare tvärt om!

I onsdags var vi in till stora staden och handlade, vi hade bara Hilma med oss, svärmor var snäll och passade de andra barnen + vovve! Vi hade med oss Benny i bilan på vägen hem han och hans packning som tog upp mer än hälften av allt utrymme där vi hade tänkt ha maten vi handlade, det blev ganska trängt på hemvägen!!! Men det var Benny som fick sitta och trängas mest!

Nu har det redan hunnit bli lördag och det är påskafton, vi har ätit smördegsinbakad fläskfilé med ugnsbakade rotfrukter och det var kanon gott!

Har inte tagit några bilder alls under påsken förutom på Morris efter vi hade klippt honom! han blev en helt annan hund, lite hackigt blev det här och var men han var inte helt villig att stå stilla, blir väl bättre nästa gång!

I måndags beställde jag en ny klippmaskin, en för både grabbarna oh hunden, men jag kör givetvis med ett eget skär till hunden! Den hämtade jag ut i torsdags i alla fall och så här långt så är jag jätte nöjd! Jag klippte pappas skägg med den i dag och det gick jätte bra. Toppade även håter på honom och klippte av en rejäl bit på Milla!

My och mamma har flyttat grejerna till Mys nya lägenhet också, skönt att det blivit gjort så att de kan njuta av påskhelgen också! berättat mer om My och flytten i ett eget inlägg vid ett senare tillfälle!

Har även fått känna på Millas mage när Mini sparkade och hade sig!! Vet inte riktigt om jag har känt på någon annans mage än min egen, förutom när mamma väntade Tina och My! Men mysigt och lite ofattbart var det, tänk att jag ska bli storasyster!! Har tvättat klädseln till bilstolen idag, Pappa och Milla ska ha den till Mini och jag tänkte att det var lika bra att tvätta och göra i ordning den reda nu, det är ju snart dags!!!

I morgon vet jag inte vad dagen har att bjuda på, pappa och Milla ska väl åka en sväng till Svensta och hälsa på lite, det är väl det jag vet...

Ja nu har jag i alla fall skrivit lite vad som händer här, ska försöka uppdatera oftare men det är inte alltid det finns tid...

Glad Påsk alla!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus