Lördag

Idag blev det sen uppstigning igen, eller ja klockan var strax efter 08.00, kanske inte är så sent!? i alla fall så tog jag en kort promenad med Morris innan det var dags att försöka få i Hilma lite gröt! Hon gillar helst inget annat än mitt bröst och det känns konstigt eftersom det inte varit svårt att få i det andra nya saker...

När Göran kikat klart på filmen som han påbörjade i natt så blev det även för oss andra dags för frukost! Den blev ganska så sen!! Efter frukosten tog vi det mest lugnt, jag vek lite tvätt, hängde ny, tvättade några fler maskiner osv... sen gick vi ut!

Var ute några timmar sen in och göra middag, även den blev lite sen, runt 18.00 åt vi tror jag och sen blev det film för småttingarna, de ville som vanligt se Shrek!!!

Sen blev det välling och sängtime! nattningen gick bra och nu är det bara Hilma kvar, hon ligger bredvid Göran i soffan som för övrigt spelar ett nytt spel.... väntar tills klockan ska bli 21.00 och då får vi hoppas att det finns någonting bra på tv:n att se!

Jonna ska sova en natt till hos Nikita och Casper sover hos Tony så förhoppningsvis så blir det en lugn kväll och även en lugn morgon men mysig frukost!!!

Nä nu vill Hilma att jag kommer till soffan, hon låter trött!!!

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus