Pappa och Milla hemma igen...

Ja igår strax före 21.00 körde de från oss, Pappa och Milla har varit här sen i onsdags kväll och tillbringat en ganska så lugn Påsk hos oss och det har varit jätte mysigt! De hade med sig sina katter som de lämnade här, de ska få bo här hos oss istället för i en trång liten lägenhet! Än så länge så vill de bara vistas på övervåningen men när de har fått bekanta sig lite mer så ska de även få gå ut och kika lite, men jag gissar att det dröjer ett tag, de är lite blyga och försiktiga!

Pappa ringde nu ikväll och berättade lite kort om hemresan, han hade både bitit sönder en tand och blivit kräk sjuk och som om inte det var nog så verkar det inte bättre än att han håller på att bli förkyld... hoppas det vänder snabbt!! Han var till läkaren idag och blev sjukskriven för lederna så nu får han ta det lugnt, vila och åta vaniljbullar som jag skickade med dem!!

Just nu brinner det i kaminen, alla barnen sover och jag njuter av lugnet, har varit extra ljudkänslig nu ikväll och det är ju alltid då som barnen ska låta lite extra..... men det är väl oftast så!? Veden är också snart slut så vi får njuta av de sista brasorna innan sommaren och jag hoppas att det blir varmt och fint framöver så i slipper frysa!

Vi tog en sväng till Östersund idag, tänkte handla lite kattsand samt gå på Djungelhuset med barnen, men där var det redan över 100 st när vi tänkte gå in så vi struntade i det, det får bli en annan gång i stället!

Det är skönt nu när det blir varmare och solen lyser om dagarna, det blir mer utelek för barnen och det är ju aldrig fel, men ett är ju säkert och det är att galonisar är väldigt användbara!!!! För alla vet ju att barn ÄLSKAR VATTEN och VATTENPÖLAR!!!! Ska bara införskaffa ett till par galonvantar och ett par överdragsbyxor till Casper när han ska krypa omkring i sandlådan!!!

Ja för sandlådan grävde han och Göran fram härom dagen, vi hade lagt en pressening över så det var BARA att gräva bort all snö och hacka bort all is så var det fritt fram att leka!! Casper älskar verkligen att leka i sandlådan och Meja sitter också gärna i ett hörn och gräver! Melvin han trivs bäst i garaget med pappa!!!!

Försökte få i Hilma välling ikväll igen men det gick inget vidare, hon vill helst bara ha bröstet men jag tjurade på och fick i henne va 50 ml i alla fall, tror att hon kommer att bli lite svår att få i annat än bröstet och det är någonting helt nytt för mig, det har varit så lättsamt med de andra! Men jag är jätte glad så länge hon vill snutta vid bröstet för det är så mysigt och det har än så länge är det Casper som jag ammat längst, han slutade när han var 1,5 år, Jonna när hon var 10 månader hon bara tvär slutade, Meja 5 månader och Melvin ca 10 månader vill jag minnas!!

Nä nu kanske man ska gå och lägga sig eller så kanske jag blir sittande i soffan en stund till!? Göran börjar andas tyngre så han halvsover nog redan, får se om jag får med mig honom till sängen eller om han ska tjuras på i soffan!? I morgon blir det i alla fall mycket utelek om det är fint väder!

Puss puss alla fina människor!

Kommentarer
Postat av: Erika

Alltid lika kul när du skriver vad ni har för er! :)

2010-04-07 @ 10:51:40
Postat av: Pappsen

Ja du vännen, vi är lite tussiga bägge två så man får se vartåt det lutar, men det var ju nästan väntat då kidsen snorar så :) Dom delar snällt med sig av det mesta hehe



Ja nu kan jag säga att till och med jag känner ganska stor längtan till sommaren... mår trotts allt mycket bättre då.. ljuset är ju det som ger lite extra livsgnista och vintern är ju inte min bästa tid så... och så får vi ju åka upp igen till er och det är vansinnigt skönt att få vara där hos er :)



Puss & Kram

Pappsen & Milla

2010-04-07 @ 13:06:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus