Söndag!

Ja igår var det söndag och det var en väldigt bra söndag för att vara just söndag för mina söndagar brukar aldrig vara bra men det var just denna söndag, bra alltså!!!!

Göran klev upp först av alla och gick ut med vovven, jag slumrade en stund till och klev upp strax innan 08.00 och då var bara Melvin vaken, Meja och Hilma låg och snusade i våran säng!

Medan det ändå var lugnt så gjorde jag ett ryck och ställde mig på crosstrainern i 20 min. 20 min kanske låter lite men det var alldeles lagom för mig! Sen tog jag en dusch innan jag gjorde frukost! Sen hängdes det lite tvätt, eller snarare så lades det i tumlaren, Meja kissade i sängen under natten och då tvättade jag sängkläderna på en gång! Att hon kissade i sängen var lite mitt fel för jag glömde ta henne att kissa en sista gång innan det var dags att sova....

Vid 10.30 ringde jag mamma, hon sov men jag tänkte att det var ju i alla fall inte för tidigt att väcka henne den tiden! Talade om för henne att vi hade tänkt åka till Svensta och frågade om det var ok att vi hälsade på! Och även om hon bara hade tänkt ha en slappsöndag och ligga i sängen halva dagen så gick det bra att vi kom, men hon förberedde sig på att hon fick skippa slappandet!!

Vid 11.30 packade vi in oss i bilen och åkte, var in på ICA och handlade korv och bröd till lunch och sen våldsgästade vi min mor!! Nä det var ganska lugnt ändå för varken Casper eller Jonna var med.. Jonna var kvar hos Nikita, de skulle grilla och Casper han ville vara med Farmor och Tony, de skulle också grilla!

Efter att vi fått i oss och mamma lite lunch och mamma ett par koppar kaffe så klädde vi på oss och gick ut i det fina vädret! Vi satte barnen i vagnar och så promenerade  vi iväg, vi gick för att hälsa på Mysan i hennes nya lägenhet! Melvin och Hilma somnade i tvillingvagnen, Meja höll sig vaken, mamma skjutsade henne i sulkyn och hon var så nöjd att hon också fick åka vagn!

Väl framme så var det ingen som öppnade, jag ringde och då var My på ICA... vi som nästan var säkra på att hon fortfarande låg och sov, hon har en tendens att sova länge på helgerna! Vi väntade kvar utanför och det dröjde inte alltför länge innan hon kom och då kunde vi gå in och inspektera!! Det var jätte mysigt, bara en soffa och ett litet bord som fattas!

Morris fick för sig att smita ganska snabbt och det var inte alltför lätt att få in honom igen, det var ju så många nya dofter som han ville sniffa på!! Sen smet han en gång till när Meja öppnade dörren men då var det ett par i huset bortanför som han var nyfiken på så de kunde ganska snabbt ta fast honom!!! Tack, Tack!!

Efter att ha hälsat på Mysan en stund så började vi gå hemåt igen, stannade till utanför ICA, mamma köpte glass och bananer och M&M åkte rutschkana!! Melvin åkte bara en gång, sen var han mer än nöjd!!! Meja åkte så många som möjligt!!!

När vi kom hem till mamma så lagade vi middag och den var klar ganska precis kl. 17.00, vi åt, dukade av, åt glass och sen klädde vi på oss för hemfärd! Under tiden vi var hos mamma så var Göran med Robert, så han kom och hämtade oss strax efter 18.00.

Jag lyckades hålla Meja vaken hela vägen hem och det var ju skönt! När vi kom hem var det välling, pyjamas och sängen!! Det tog lite längre tid att natta dem än vanligt men det måste ju få vara så ibland också, det tog ca 30 min innan M&M sov sött! Hilma var vaken lite längre och hon vaknade flera gånger under kvällen och grät så hon drömde väl någonting men själva natten har varit ganska lugn! Meja vaknade när jag hade lagt mig, hon hade svårt att somna om igen för hon hade ont i puppan... vet inte alls riktigt vad det var men efter mycket om och men så somnade hon, och hon var jätte duktig och försökte vara tyst så att de andra inte skulle vakna!

Nä nu är klockan 08.00 och det är dags att väcka resten av högen, dvs. Göran och Jonna, Meja tassade upp för en liten stund sedan.....

Kommentarer
Postat av: Pappsen

Låter som en mysig söndag det där... här var det om möjligt slappare än slappt... vi är ju båda lite tussiga, vädret var inte det bästa heller så det var ganska skönt att bara vara... Idag har vi i alla fall införskaffat bromsbackar till bak så inte trummorna honner bli kassa... dom är ju betydligt dyrare att byta :) Hoppas hitta ork att kika bå dom andra skruttarna oxå så man kanske kan få liv i nån av dom i alla fall... om inte annat så blir ju Göran glad kan tänkas :)



Hoppas ni har det lugnt och bra



Kram till er alla



Pappsen/Moffa

2010-04-13 @ 20:24:21
Postat av: freja

FEM BARN!? shit..

2010-04-13 @ 22:27:35
URL: http://stocktownstories.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus