Vilken dag!!! Jag är ur balans!!!

Ja idag blev det ingen bra dag, i alla fall så började den inte bra. Göran frågade strax efter frukost vad det var och varför jag var irriterad, då visste jag inte ens om själv att jag var irriterad! Men sen när vi skulle städa så blev det kaos och tjaffs, det lugnade sig lite tills lunchen och allt blev städat på nedervåningen i alla fall! Sen gick jag till skolan och hade kvartsantal med Casper och sen gick jag hem! Med mig hade jag Hilma och Melvin i vagnen och det är 2 km till skolan!

När vi väl var hemma igen så var även Jonna hemma så då var det bara övervåningen kvar att städa! Majsan hade ju blivit instängd i sängen under Jonnas säng så hon hade gjort sina behov där, luktade inte vackert kan jag lova... Tilde som råkade bli instängd i en skrubb förra veckan hade kissat på en ryggsäck, den åkte i soporna! Sen var det kattlådan och dammsuga och skura, samt byta sängkläder i barnens sängar!

Jag hade den bästa turen för jag var inte ens uppe och städade!! Det var Göran snäll och tog tag i tillsammans med Jonna och Casper för de ska ju såklart hjälpa till! Göran gjorde en stor rensning på Jonnas rum och kastade allt onödigt och trasigt som han kom åt! Jag var upp efteråt och bäddade sängarna, gick upp en sväng mitt under städningen men fick genast gå ner igen för det kliade så attans!

Jag tror att jag tyvärr måste meddela pappa och Milla att det inte funkar med katterna, jag tål dem verkligen inte... men vi ska försöka få dem att bli utekatter och då kanske det blir bättre så vi får försöka ett tag till! Får låta bli att gå dit upp helt enkelt!

Har nyss käkat popcorn i brist på annat och snart är det sängen. I morgon kommer Tina och mamma hit och mamma förväntar sig att jag snyggar till henne i håret och det ska jag väl kunna hinna med....

Har tjuvat lite bilder på lillebror också men jag lägger inte ut dem nu, det får bli en annan gång! Fick barnbidraget idag men det satte jag undan direkt så att det finns till räkningarna! Lite får vi ju använda men det blir nog ytterst lite om vi ska ha någonting att äta för på söndag då vi ska roa oss med Magnus Betner!!!

Puss å god natt!

Kommentarer
Postat av: Pappsen

Ja men då ska jag i alla fall förvarna Gunnsan om att det kan komma kissar dit vad det lider så hon är förberedd :)Lite tråkigt men det är ju som det är med den saken :) Prova att få dom att vara ute mer så får vi se, funkar det så är det bra, funkar det inte så får löser det dig säkert i alla fall :)



Hoppas morgondagen blir bättre vännen...



Älskar dig

Puss & Kram

Pappsen

2010-04-21 @ 01:17:46
Postat av: Åsa

Åh, ska ni också på Magnus Betnér! Då kanske vi ses där :)

2010-04-21 @ 16:22:44
Postat av: Desirée

Hej hej.. Tack för dina kommentarer =) Nu måste ju jag läsa din blogg också ju =) Allt bra med er?

Ja magen stog verkligen rätt ut- Sankar den faktiskt ;) De går ju så fort med dom små! Hoppas allt är bra! KRam

2010-04-23 @ 08:42:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus