Klipp och klädkammare!!!

Klev upp strax innan 07.00 i morse för då var Morris väldigt tydlig med att han ville gå ut! Han ger sig ju inte heller utan sitter och låter tills man kliver upp... suck...

När jag kom hem igen efter promenaden gick jag på toaletten och när jag kom ut därifrån stod en nyvaken Melvin i hallen, tog upp honom i famnen och sen satte vi oss i soffan och kikade på bompa och mös en stund!! Meja kom och gjorde oss sällskap efter ett tag! jag halvsov och de kikade på tv ;0).

Sen blev det dags för frukost, kokade gröt till Hilma och plockade ur diskmaskinen i vanlig ordning innan jag dukade fram frukosten, var upp och försökte få liv i Göran också och han var ganska snabbt uppe, däremot tar hans toabesök på morgonen längre tid....

Efter en lite smått strulig frukost med halvgriniga barn så dukades det av och barnen fick på sig kläder. Sen var det bara att vänta på William, han ville bli lite snygg i håret inför skolstarten och efter honom var det Iras tur. Under tiden jag friserade henne så kom Nikita, hon hade tagit en promenad hit och det tyckte Ira passade jätte bra för då kunde jag ju ge mig på henne också! Och ingen var gladare än jag, lite närmare en ny tumlare!!!

Efter lunchen satte vi igång att färdigställa klädkammaren, och den är i stort sett klar nu, bara lite mer att sortera och rensa ur, sen är det ju endel tvätt att hinna ikapp med nu när det stått stilla och varit rörigt där inne... la nyss in allt nytvättat på sin plats i alla fall och hängde upp lite kläder på tork, ska fortsätta i morgon och förhoppningsvis kanske man kan hänga det ute!

Jag avskyr när det är oordning och stökigt så jag längtar tills allt är på sin plats och jag kan göra en ordentlig städning, det är så skönt och på något sätt befriande när allt är rent och fräscht!

Jo vi möblerade om i hallen också, flyttade hatthyllan, spegeln och skohyllorna, även korgarna med "ytterkläder" bytte plats, lite ovant nu men man vänjer sig nog, det blev mycket luftigare nu! Till och med Jonna tyckte det fastän hon inte brukar bry sig så mycket alls om hur det ser ut eller om det är stökigt....

Nu ska jag se över diskmaskinen och sen ska jag slå mig ner i soffan och försöka slappa lite...

Igår fixade jag förresten alla papper till ansökan om havandeskapspenningen, ska bara ta och prata med Chefen också och se till att hon fyller i sin del av ansökningen så får vi hålla tummarna sen!!!

Nä nu var det bra för idag... puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus