Måndag, skola och dagis!!!

Idag klev vi upp vid 06.30 allihopa!!! Jag hade ställt klockan på 06.00 bara för att kunna "znooza" lite!!!
Väl uppe blev det frukost, Casper iväg till skolan, han fick åka med farmor för hon skulle vara med Tony till skolan då det var första dagen och ny lärare. Ingen av oss kunde följa då Meja skulle på dagis för första gången och jag skulle med henne och Göran skulle vara hemma med resten!

Innan klockan blev 08.40 och vi kunde börja göra oss klara och gå till dagis tog en evighet tyckte jag och jag kände mg både rastlös, förväntansfull och stressad på samma gång... Jag la ut en trött Hilma i vagnen innan jag och Meja spatserade iväg, min stora lilla tjej med ryggsäck och allt!

Det gick i alla fall jätte bra på dagis, jag stannade med henne tills efter lunch sen gick jag hem en sväng innan det var dags att hämta henne igen vid 14.00.
Hemma hann jag halvt svettas ihjäl då Göran eldade i kaminen, det var ju en bastu här hemma!!! vek och hängde lite tvätt, ringde chefen och informerade om läget och om att jag skulle komma med papper som hon ska få fylla i innan de ska till försäkringskassan. Det slutade med att vi åkte in till stan med dem redan idag, efter att jag hämtat hem Meja från dagis. Vi tog med oss Hilma och de andra fick vara med farmor!!! Tack så mycket!!

Först till salongen för att få papper ifyllda, sen på Max för att äta, tog drive in för att det skulle gå snabbt men de glömde ju och gjorde fel på hälften så det hade varit lika bra att gå in och äta!!! Sen på On Off för att inhandla en tumlare!!! det blev en billig med nytt märke som tydligen skulle vara lika bbra som de dyrare, 3800 kr gick det lös på med försäkring och allt!!! Nu är jag glad!!!
Sen in på Jysk för att köpa bäddmadrass åt Susanne, blev även en kontorsstol "Boris" till oss! Sen in på Coop nära för en burk mat till Hilma samt billig köttfärs med kort datum, 40 kr/kg!! Sen vart det raka vägen hem!!! Allt drar ju alltid ut på tiden även om man tycker att man skyndar sig allt vad man kan!!!

I övrigt så hade första skoldagen varit bra för Casper, nya fröken hade i alla fall stora tuttar!!! Han är så rolig!
Meja har accepterat att hon har börjat på dagis!!! Kul att det funkar bra! Jonnas första skoldag är i morgon och det ska bli spännande! Hon har ju fått en ny skolväska av farmor med Hallo Kitty på!!!

Känner mer och mer hur det rör sig i magen och det är en väldigt härlig känsla! Kände nu ikväll att jag skulle ha varit till stan för att inhandla lite nya rymliga och luftiga tunikor och mamma tights inför hösten! Alla mamma tröjor jag har nu är så himla tighta och det svettas man bara och känner sig obekväm... fär se om jag får min önskan att gå i uppfyllelse!!? har ju hunnit klippa ihop lite extra slantar!!

Jaha, det var väl allt för idag, imorgon är det full fart igen, hoppas på att få pröva tumlaren!!! Nästa investering blir en symaskin men det får nog bli när den vi har från 70-talet pajar helt!

Puss puss!!!

Kommentarer
Postat av: Pappsen

Kul att se att det rör på sig och att saker och ting ordnar sig... :o))



I alla fall så har jag lite funderingar på när jag ska ta nästa resa upp med grejer från Mora, ser i alla fall ljusare ut ekonomiskt än jag trodde det skulle bli så kanske kanske... :o))



Hoppas allt fortsätter lika bra som det börjat och att det funkar bra med Jonna oxå, kan tänka mig att det finns en aning oro där med då, men det ska nog gå vägen :o)



Nu ska jag se om jag kan hitta till kudden...



Älskar och saknar



Pappsen med resten

2010-08-24 @ 00:00:42
Postat av: Tina

Åh va kul med skol och dagis start :) hoppas det gick lika bra för Jonna som för de andra två :) Jag ska oxå ta och köpa en symaskin framöver ;) puss

2010-08-24 @ 20:36:23
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus