Ultraljud nr. 2!!

Vi kom iväg lite lite sent men hann in i ganska bra tid, bara 4 minuter sena blev vi men det gjorde inget för barnmorskorna var ännu senare!
Allt såg bra ut och man kunde verkligen se att bäsen hade växt under de här veckorna! Meja som fick följa med in tyckte att det var jätte spännande! de andra barnen var med farmor, utom Casper som var hemma med hundarna.
Datumet den här gången blev det samma som förra så bäsen är alltså beräknad att komma den 6 januari 2011!!
Jag har alltid under de föregående graviditeterna haft en känsla av vad det är för kön och jag har trott rätt alla gångerna, men denna gång är jag lite osäker... Om man går efter "mönstret" hittills så är det en tjej men det känns nästan som att det kan var en liten kille. Jag får fundera och känna efter lite till innan jag bestämmer mig men långa ben hade den lilla krabaten i alla fall!

Efter ultraljudet mötte vi upp Benny för att äta lunch, det blev Pizza House och Benny bjöd!! Tack så mycket!
Vidare till Djurmagazinet för att inhandla hundfoder, Meja kikade på alla djur men var mest fascinerade av fiskarna, tror det var för att de såg minst farliga ut. Hon ville inte gårna gå nära de andra djuren även fastän det var både glas och bur emellan...
En kort sväng på Elgiganten också där det inhandlades en laddnings adapter till bilen samt en varsin glass. Sen bar det av hemåt.

Vi stannade på sågen i Åsarna och köpte lite fjällpanel så att vi äntligen kan sätta igen ett av fönsterna i badrummet, vi ska göra en ordentlig klädkammare där inne nu!!

När vi kom hem var klockan redan 16.00, barnen fick lite pizzarester sen igår, Hilma fick en smörgås, vi var både inne och ute om vart annat och tillslut blev det dags för barnen att sova. Meja, Jonna och Casper skulle få vara uppe längre och äntligen få sitt försenade lördagsgodis men så blev det inte för tjejerna kunde uppenbarligen inte hålla sig lugna... Det blev sängen strax efter 20,00 med en massa protester, mest från Jonna även om jag tror att hon somnat nu, Meja är fortfarande vaken... Melvin kom upp nyss, ska gå upp med honom nu strax.

Morgondagens projekt blir att sätta igen fönster!!!! Lycka till för oss!!

Hej hopp så länge...

Kommentarer
Postat av: Pappsen

Läser fortfarande din blogg.... bara så du vet och uppskattar det :O))



Kul att kolla in krabaten, vet ju själv hur det känns, blir lite mer verklighet då så att säga :O)



Hoppas ni får till det bra med klädkammaren, kommer ju verkligen att behövas framöver, är impad över att ni fixar allt så jäkla bra trotts att vissa dagar är fulla med motgångar, men i slutändan blir det alltid bra, även om det kanske kan kännas motigt just där och då!!



Här är det i alla fall som det ska, har jobbat idag och det är kanske inte så roligt som det skulle kunna vara, men det ska ju göras i alla fall, men det är inte så många månader kvar nu så man får stå ut med det :)



Saknar i alla fall er alla där uppe och det är som vanligt inte roligt att åka hem igen... men jag hoppas att det kommer att bli närmare vad det lider :o)



Älskar dig/er alla



Kram

Papps med anhang ;o))

2010-08-16 @ 22:36:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus