Ute dag och krasslig Melvin...

Första natten med Ozzy gick jätte bra! Morgonpromenaden lika så, jag hade med mig båda hundarna och det gick hur fint som helst!

Efter frukost, tandborstning och påklädning så kilade Jonna, M&M ut, de tog med sig dockor och lekte i Saaben, Göran spelade tv-spel, casper tittade på och jag tog en sväng på crossen... det blev 20 min och drygt 5 km idag också!!

Fram emot slutet på passet fick jag lite ont i magen men tänkte att det inte var något speciellt men efteråt så upptäckte jag att det var en sammandragning som tydligen hade hållit i sig ganska länge och det tog ett bra tag innan den gick över... Även om jag brukar ha lätt för att få sammandragningar så har jag nog inte varit med om att jag brukar få det så här tidigt, eller!? Duschade i alla fall och sen gick vi andra också ut, har haft lite små ont i magen resten av dagen också så jag vet inte om jag ska ta det lite lugnt med träningen kanske!!?

Under tiden jag duschade så kom Nikita och Ira hit och frågade ifall Jonna fick följa med dem hem och även sova där i natt, och det fick hon, men bara en natt denna gång!

I alla all så har vi varit ute hela dagen, bara varit in för att äta lite lunch och sen ut igen! Hundarna har fått vara lösa hela tiden och det har faktiskt gått över förväntan, Morris smet en gång men sen har han hållit sig med oss. Det är ett hål i staketet bakom carporten som han sticker igenom, eller snarare en grop i marken, men Göran har lagt för den ordentligt nu!

Barnen har lekt både i stugan och sandlådan, mest det sistnämnda, här är lite bilder från dagen:


Hilma vill också vara i sändlådan med de andra barnen!


Ozzy!


Morris och Ozzy!


En glad Hilma i profil, tror hon ser Ozzy!


Undersöker om sand är gott...


Att åka fyrhjuling med Casper är jätte skoj!!!


Balnd annat såhär lekte de i sandlådan... Melvin ville inte pröva!

Det blev duschen innan middagen och det kanske ni förstår!? Men även duschen innan läggdags för då hade de varit ute och lekt i sandlådan igen och denna gång var de nakna!

Meja somnade på 2 minuter ikväll, Melvin var lite tjurigare men han är lite halvkrasslig också så det kan ju vara en orsak. Han vaknade tidigt i morse och hade "falsk krupp" låter läskigt men det var inte så farligt, han somnade om i våran säng. Näsan har runnit en hel del under dagen och han har haft lite feber så han fick både ventoline, alvedon och nässpray innan han skulle sova!

Hoppas det är fint väder i morgon också så att vi även då kan vara ute och mysa!

På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus