Vinterkläder!!!

Vi har inhandlat vinterkläder till barnen, både vinterskor, allvädersstövlar och overaller! Även fleecedressar blev det... Casper ska få nya täckbyxor och jacka men den kollektionen hade de inte fått in än så det får vänta några veckor, handskar och kanske någon mössa ska införskaffas också innan det är klart... så skönt att veta att barnen inte kommer att frysa i vinter, bra skor med ullfoder och goretex, Jonna och Casper har haft lika de två senaste åren och de har inte klagat en gång! Barn, allra helst små barn har så lätt att bli kalla, speciellt om fötterna och då blir det inte skoj att vara ute.

Städat har vi också hunnit med så nu är det rent och fint överallt, tvätten har jag hunnit ikapp med också och det är skönt!

Första veckan av allvaret är nu avklarad och helgen var efterlängtad, trötta på morgnarna de små, speciellt Meja!! Får se hur länge de behagar sova i morgon!?

Har fått elda lite i kaminen någon dag då och då, det börjar kännas att sommaren verkligen är slut!! Fastän någon varm dag till lär det väl komma här under hösten, det brukar det ju göra!

Efter helgen ska jag ringa försäkringskassan och be dem skynda sig med mitt ärende gällande havandeskapspenning... jag hoppas verkligen att jag får den beviljad!!

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus