30 december 2010!!!

Strax före 06.00 ringde min telefon i morse, då var det Göran som ville komma in! Resan hade varit spännande, bilen gjorde visst lite som den ville men i det stora hela så hade de gått bra!

Vi gick och la oss igen, pratade lite om resan innan vi båda sonade om, Melvin kom in och la sig hos oss och somnade om direkt.

Vid 09.00 vaknade Casper, han gick ut med vovvarna och bad om att få sitta vid datorn en stund, sen vaknade barnen en efter en men vi låg och drog oss... lov är ju lov och då behöver man inte kliva upp tidigt... men strax efter 11.00 är väl i senaste laget!!! det måste det som sagt bli ändring på!

12.00 åt vi frukost och strax efteråt kom Lukas, Caspers lek kompis för dagen. Han var här tills strax efter 17.00 och det har gått jätte bra! Jonna ringde runt men hittade ingen att vara med idag, vissa dagar är såna och vissa dagar ringer alla och vill leka.

Dagen rullade på, barnen lekte, kikade på lite film, Jonna, Casper och Lukas var ute en sväng, jag märkte alla kläder barnen fått i julklapp, lagat lite kläder har jag också hunnit. Mjölken är helt slut sen igår men vi spar tills i morgon med att handla, man kan ju klara sig utan mjölk ju!

Pratat med pappa en sväng, besiktningen av lägenheten hade gått fint och nu var det bara att packa mera!!! Ett evigt packande och rensande men det är skönt när det är gjort, och skönt att rensa på en gång så de slipper göra det sen!

Till middag blev det skinkwok med risoni! Kvällsfika blev lyxigt med bullar och saft... hade ju som sagt ingen mjölk och knappt någon fil hemma och nyponsoppa drack vi till frukost!
Det var bara Hilma som fick välling ikväll också, Melvin verkar också ha slutat med välling och det är u inte konstigt egentligen... alla de andra tre utom Meja åt bara välling tills de var 2 år, Meja hann ju bli 3 år innan hon slutade!

Ikväll verkar det som att det mest är skit på tv:n så vi kanske ska ta och kika på en film, nu när det ändå inte hunnit bli så sent barnen ändå är nattade i tid!

Behövde förresten inte ringa någon tandläkare idag, det kändes bättre i morse och nu är det inta alls lika svullet och ömt! Hoppas bara att jag fått bort skräpet och att det lägger sig helt snart!


Puss puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus