31 December 2010!!!

Klockan är nu 22.45 och det är fortfarande år 2010!!!

Vi har haft en mysig kväll, alla barnen utom Hilma har varit vakna, Melvin slocknade för 15 minuter sen i mitt knä så han ligger nu i sina säng... får se vem som är nästa på tur!?

Vi har ätit ost och kex, Melvin åt väl si sådär 10 smörgåsrån och Meja tog ett gäng hon också!!! Kikat på Grevinnan och Betjänten, Cirkus Maximum, Mr Bean och Sällskapsresan 2 "Snowroller"... nu är det Dantes Peak... barnen börjar bli lite gnälliga, trötta och rastlösa...

Det tynger lite extra i magen men det behöver ju inte betyda någonting... är ganska säker på att bebisen ändå inte hinner komma i år!! Skönt att det blir en januaribebis!

Dagen i övrigt har varit ganska lugn, lite tjafs och bråk har det väl varit barnen emellan och vi har fått ryta i lite extra ibland, ungefär som vanligt... försökte mitt bästa för att slippa bli arg, men ibland så måste man ju...

Vi åt fläskytterfilé, rotsaker i ugnen, grönsallad och bea till middag, drack upp den sista julmusten!! Ingen jätte lyxig middag med tre rätter men det dög gott och väl för oss och barnen tyckte det var jätte gott!

Hilma, Melvin och Casper badade efter middagen, Hilma lyckades ramla ur badkaret, har aldrig haft någon som försöker klättra ur badkaret så förut och Hilma har gjort det två gånger!! Hon fick sig en bula i pannan men det går ju över... gjorde en vurpa från stolen här vid datorn också då hon satte upp benet på databordet och jag skulle försöka stoppa henne... hon är en riktig snubbelfia som slår sit titt som tätt, härdad kanske man kan kalla det!?

Meja har suttit en hel del med både Jonnas och Caspers DS idag, hon har ritat och målat, hon älskar att måla och rita i vanliga fall och det här var ju extra spännande!! Det är bra att de får lära sig att dela med sig och låna ut leksaker syskon emellan för alla kan ju inte ha en varsin...

Melvin pratar mer och mer, en massa ord som bildar meningar, inte alltid man förstår vad han bubblar om men pratar och försöker göra sig förstådd gör han i alla fall och han härmar gärna och säger efter för att på så vis lära sig!

Jonna och Casper har kommit i en period där de tjafsar om minsta lilla och alla småsaker måste leda till en livlig diskussion som ingen orkar med att höra... idag började de nästa slås och de skvallrade på varandra, jag sa bara att jag inget ville höra och att de fick lösa det själva... och det slutade med att de gav sig innan något mer hände!

Barnen måste ju få försöka och få lära sig att lösa konflikter själva också, det är väldigt nyttigt!



Kommentarer
Postat av: Angelica M

Hej!

Hoppas att det blir bäbis snart, jag väntar på att få sytta!! :)

Kram o gott nytt år!! :)

/Angelica

2010-12-31 @ 23:06:45
Postat av: Kimsan

Bara klockan hunnit bli över 00.00 så är han/hon välkommen ut! Hoppas att det blir ganska snart!! Sen får ni komma hit och umgås och mysa hur mycket ni vill, ja ni är ju välkomna innan också förstås!!!

Kram kram och Gott Nytt År till er också!

2010-12-31 @ 23:10:16
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Angelica M

Ja jag hoppas för din skull att det blir alldeles snart!! :)

Tack så mycket, vi ska försöka hälsa på något snart, var ju länge sedan vi sågs!

Kramar

2010-12-31 @ 23:14:58
Postat av: Kimsan

Det är bara att komma, vi är ju för det mesta hemma ;0)

2010-12-31 @ 23:16:37
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Angelica M

Tack så mycket!! :)

2010-12-31 @ 23:25:16
Postat av: Kimsan

Hade vi varit ett dugg smarta och använt våra hjärnor lite bättre så hade ni ju kunnat fira nyår här med oss! Lite middag och mys! Görans briljanta idé vad då att han kunde också ha tagit en öl och så hade du fått vara nykter ifall att vi skulle ha behövt åka ;0)

2011-01-01 @ 00:06:31
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Angelica M

Det hade varit jätte mysigt ju, synd att det inte koms på tidigare!! :S

2011-01-03 @ 00:39:39
Postat av: Kimsan

Ja visst hade det, synd bara att man är lite seg i tänket ibland... men det kommer ju fler gånger!! Kram

2011-01-03 @ 01:10:19
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus