Annandagen, besök & Östersund...

Fick kliva upp tidigt idag då vi väntade besök!! Tina och Magnus anlände vid 09.00 tiden och hela familjen Meyer såg mer eller mindre nyvakna ut!!!

Vi fikade lite frukost och sen var det julklappsöppning!
Hilma
fick sig ett fnt pussel som hon verkligen gillade.
Melvin fick en Pippi docka som han blev jätte glad för!!!
Meja fick 2 diadem, hårspännen och en prinsesskjol!!! Hon älskar "demadem" och använder det varje dag, bra att ha lite att byta mellan!
Jonna fick ett Pet shop spel till sitt DS och blev återigen överlycklig!!!
Casper fick ett par mjukisbyxor och en T-shirt, så nu har han äntligen något att variera sitt förut enda par mjukisbyxor med! Tina hade letat efter en modellbyggsats men hittade ingen....
Jag & Göran fick en digital fotoram!!! den var från både mamma och Tina, en smart grej som man aldrig skulle komma på att köpa själv! Tack så mycket!!

Sen satt vi bara och umgicks lite, åt lite julgodis och jag virkade ett fodral till Tinas nya telefon, matchande med mössan hon fick!!!
Tina och Magnus åkte vid 12.00 tiden för att försöka hinna hem innan det blev för mörkt.

Jag ringde Team Sportia och pratade med dem angående Mejas pjäxor som var för små... dessvärre hade de inga pjäxor kvar och skulle inte få in några men det löste sig så att det fanns andra pjäxor som passade en annan bindning så då skulle de byta bindningen också! Jag tackade, de la undan pjäxor i storlek 29 och jag sa att vi kommer någon dag till veckan.
Men när jag lagt på luren så sa min mage, Vi åker idag! Ringde och kollade ifall de hade någon som kunde hjälpa oss i eftermiddag, vi åt lunch, jag ringde angående katten vi tingat i Mörsil, jag ringde mamma och sen for vi!

Vi lämnade Jonna, Melvin och Hilma hos mamma i Svenstavik. En tjej från Sveg skulle också håmta katt i Mörsil och kunde ta med våran och möta upp oss i Östersund så vi slapp åka hela vägen!! Jätte snällt! Vi mötte upp på Ica maxi ch det gick jätte smidigt!
Sen åkte vi på Team Sportia och fixade med skidorna, det gick jätte lätt och smidigt!! Det tackar vi för! Sen in på OnOff, Casper köpte ett DS för sina (och Jonnas) julklappspengar!! En lite rolig historia!
Sen kolade vi om barnens hus var öppet men de har ju alltid stängt annandagen... så då åkte vi hemöver igen. Stannade hos mamma för lite middag samt julklappar till barnen, sen åkte vi hem!

Kisseflickan hade bajsat ner sig så det blev till att tvätta av henne, Melvin och meja busade så att Melvin kissade på sig, Jonna var på ett jäkla humör innan vi åkte hem men sov av sig lite av det i bilen, hon gick och tog på sig pyjamas, Casper var rastlös och Hilma var trött...
Kvällsfika och välling och sen körde vi barnen i säng, klockan hade redan hunnit bli 20.00...

Sen satte vi oss med något mindre roligt... räkningarna... ser ut som att vi klarar oss denna månad också... när ska det blir roligt att betala räkningarna??? Sådär så man har en bra slant över när man är klar!

Sen fikade i lite och kikade på en film... en galen film " En galen natt"... inte bra och inte dålig, men väldigt galen!

Har tvättat 3 maskiner sen vi kom hem också, det börjar välla över kanterna på tvättkorgarna... så jag vet vad jag ska ägna mig åt i morgon! Tvätta och märka kläder!

Ja det blev ju en dag av denna också... puss puss

Kommentarer
Postat av: Linn

Låter som en trevlig jul!

Hoppas det snart löser sej för att så ni inte slipper ha en klump i magen varje gång ni ska betala räkningar.

Ha ett gott nytt år.

Kram

2010-12-27 @ 08:29:41
URL: http://viktigalinn.blogg.se/
Postat av: Kimsan

ja det hoppas jag också! bara Göran får ett jobb och vi får betala av lite gammalt som ligger och dräller så tror jag det blir bra! Känner att det nya året kommer att skapa nya möjligheter!

Kram

2010-12-27 @ 11:38:05
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Anna Johansson

En fråga, varför köper ni en till katt när du ofta klagar på att ni knappt har råd att betala räkningar?? Ett djur kostar ganska mycket vad gäller mat, medicin, vaccinationer m.m. Och vad jag förstår har ni två hundar också. Lustigt tänk anser jag!!

2010-12-28 @ 14:31:36
Postat av: Kimsan

Ja det kan ju låta lite konstigt men vi har en 15 kg säck med kattmat sen förut så just nu kostar det inte så mycket och den lär räcka ett tag, vad det gäller hundarna så köper vi ett dyrare och bra foder från djuraffären även där men det är tack och lov små hundar och dyrare mat är även drygare, försäkringen för dem är inte så dyr heller...

Det där med räkningarna kan kännas kämpigt periodvis men framtiden ser ljusare ut, det gäller bara att komma ikapp lite!

Tack för frågan!

2010-12-28 @ 16:31:06
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus