Farfar på besök och årets första knäck!

Idag var det jag son fick lite sovmorgon, men då hade jag varit uppe redan innan 06.30 och fixat bompa till Melvin, då tyckte han att han sovit klart! Bompa är bra då han sitter lugnt och stilla och myser en stund i stället för att gå och väcka alla andra!!!

Göran klev upp ca 1 timma tidigare än mig, när jag kom ner strax innan 09.30 så hade han redan varit ute och skottat och så hade vovvarna fått springa av sig lite så där på morgonkvisten!

Vi fixade i alla fall frukost, lyxade till det med rostat bröd och te, barnen fick oboy och det är verkligen inte varje dag... Görans pappa ringde och sa att han var på väg och vi ringde hem Jonna från farmor, hon hade inte hunnit äta frukost så hon fick göra det direkt när hon kom hem, vi väntade med att duka av tills hon kom.

Sen klädde vi på oss och borstade tänderna allihopa och strax därefter kom farfar och Liza. Hilma hade jag lagt i sängen för att sova men när i skulle börja fika så hämtade vi ner henne eftersom hon inte somnat. Det blev både bullar, pepparkakor och negerbollar, samt några mariekex till den som ville ha.

Hasse (farfar) hade med sig barnens julklappar men de gick jag upp med på en gång och gömde undan tills julafton! han brukar faktiskt alltid på något vis få hit barnens julklappar så de finns här på julafton och det tycker jag är bra! Däremot när de fyller år kan det dröja lite eller att de får dem lite i förväg men det gör ingenting.

Eftersom det blev fika ganska nära inpå den sena frukosten så hoppade vi över lunchen, Tony kom hit en stund och åkte skidor med Jonna och Casper, de små fick vara inne för det var ganska kallt idag, eller bara -12 men det blåste lite också. De satt inne och kikade på saltkråkan i stället!

Vi hade tänkt äta hemgjord pizza idag till middag men så ringde Susanne och frågade ifall vi ville äta med dem då de skulle grilla!! och så blev det!

Jag kokade en omgång knäck innan det var dags att åka dit, Hilma som inte sovit så bra under dagen fick sova en sväng på eftermiddagen i stället och det var nog tur! För klockan var 21.00 när vi kom hem från Susanne igen. Kvällsfika hade de ätit där också innan vi begav oss hem så det var bara att stoppa dem i säng direkt när vi kom hem, Jonna och Casper gick en liten promenad med vovvarna medan vi gjorde klara de små för sängen!

Kokade en omgång knäck till när alla var nattade! Tänkte göra chokladknäck men kom på att vi inte hade någon kakao, så det blev vanlig...

I morgon är det sista skoldagen för Casper och sen är det jullov!!

Ja det var dagen i det stora hela, bebisen håller sig fortfarande inne och verkar inte ha några större planer på att kika ut ännu oh hostan är något bättre så jag hoppas verkligen att den ger sig på riktigt snart!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur mycket brukar du handla julklappar för?

2010-12-21 @ 01:56:28
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: Kimsan

oj det är så olika... beror lite på hur mycket pengar som finns...

2010-12-21 @ 13:45:54
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus