Host och krax...

-15 grader kallt, det hostas och kraxas från alla i familjen nu, Göran har minst hosta... jag har hostat mest hela dagen och det är en aning jobbigt och irriterande...

Jag och Jonna bakade i alla fall bullar idag! 91 st blev det varav hälften kanelbullar och hälften mandelsnurror av saffransdeg! har inte smakat på dem än men det lät gott i alla fall!




M&M har spenderat eftermiddagen med farmor så det har varit rätt så lugnt och skönt här idag, även om det oftast inte är de två som väsnas mest... På förmiddagen satt de så snällt på rummet, lyssnade på musik och spelade spel, ja på sina små vis!

Casper och Göran har nyss åkt iväg på bandy, Casper skulle inte spela idag utan bara titta på eftersom han hostar... får se hur han sover i natt och hur han mår i morgon annars kanske han får stanna hemma från skolan resten av veckan och vila upp sig.

Bullarna gräddades samtidigt som det lagades mat, det körde ihop sig lite men Göran var så snäll och assisterade med maten så penslade jag bullar, dukade och fixade!

Alla barn utom Casper ligger i sina sängar, Jonna vägrade ta hostmedicin, vägrade äta middag också så hon gick och la sig lite tidigare än de andra. Hilma har hostat och kraxat vare gång hon ska ha sovit idag så jag var nyss upp och gav henne hostmedicin. Hon är så otroligt enkel att lägga om kvällarna, och hostmedicinen gick jätte bra att ge henne, hon lyfte bara på huvudet, tog ur nappen, tog medicinen, in med nappen igen och sen la hon sig ner! kanske får igen det senare när hon lär sig klättra ur sängen!? Nä men det är faktiskt så att för varje barn vi har fått så har nattningen bara fungerat bättre och bättre och jag har ingenting att klaga på angående den!!

Blev lite sugen på något gott och kanske jag ska göra lite negerbollar, brukar inte gilla det så mycket men har ju äkta extrasaltat smör hemma och då brukar det bli gott!! Kanske ska fixa lite såna i smyg tills Göran kommer hem!!!

Usch, Hilma hostar på fortfarande, hoppas det ger med sig snart!! Hoppas för övrigt att alla sover bra i natt för jag känner mig lite tussig själv, känns som att febern kan börja krypa uppåt när som helst och vad det gäller hostan så blir det nog hostmedicin innan läggdags!

Host på er så länge!!!


Kommentarer
Postat av: milla

Mmmm en bänk full med goda bullar... Om man ska ta tåget upp och hälsa på ;))



Hoppas att ni snart blir friska och krya hela högen där uppe. Kraaam

2010-12-08 @ 20:14:08
URL: http://millaochmini.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Ja bullarna ligger i frysen och väntar!!!!

2010-12-08 @ 20:55:10
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vad gott med bullar!

2010-12-09 @ 10:33:53
URL: http://perfectbynature.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Jo bullar kan vara gott ibland, lite mysfika och bra att bjuda på för det går alltid hem!!

2010-12-09 @ 10:41:18
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus