Katter!!!

Fick ett samtal i går kväll av Susanne att det är någon här i byns om troligtvis tar hand om våran katt Doris som försvann någon gång i somras... hon har fått kattungar dessutom!

Jag ringde idag och var sen och kikade och ja, det är Doris!! Men hon var skygg och kattungarna förvildade, hon som har dem har dem i ett rum ute i lagårn och hon har haft dem där se i oktober, sett katten springa där sen i juli och hon säger att hon frågat runt hos alla vems katt det kan vara... konstigt att vi inte hört ett knyst och ingen lapp har vi sett... å andra sidan så har inte vi satt upp en saknad lapp heller för vi trodde först att hon skulle komma tillbaka i slutet av sommaren, hon har gjort så förut och när hon inte kom så trodde vi att hon inte fanns... har inte hört av någon alls att det funnits en lös katt, vi tänkte att om någon hittar henne så sätter de nog upp en lapp... vi tänkte helt enkelt att räven tagit henne eftersom hon är så liten också...

I alla fall så ska Maria (Görans moster) och Anita ( Görans mormor) ta en varsin kattunge och vi ska ta hem Doris och pröva, hämtar dem på fredag! Vi ska ha henne inne till att börja med och sen när vi väl låter henne gå ut så har hon som har katten nu lovat att ringa om hon springer bort dit igen...

Annars idag så har det inte hänt så mycket... vi klev upp ganska precis vid 08.00, både jag och Göran och han var först ur sängen!!! Jag hade varit uppe tidigare och gjort frukost till Jonna och Casper men la mig en stund igen när de gått till bussen!

Meja har varit på dagis, vi blev bjudna på middag hos Susanne, när vi kom hem var det nattning av barnen, sen har jag skrivit mat och handlingslista för vi åker till stan i morgon på förmiddagen och handlar då i stället för den 21:a... lika bra att få det gjort!

Nu ska jag snart sätta mig i soffan och bara vara, hostan har varit lite bättre idag men nu börjar den komma igång igen, kanske ska ta medicin redan snart så att den hinner verka ordentligt, innan jag ska försöka sova! Göran sover på soffan ;0).

Ny dag i morgon och jag hoppas den blir bra!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Sophie

Häftigt att ni hittade henne igen! =)

Efter såå lång tid, tur verkligen, vintern är ju inte så lindrig i år. Säker på att ni får katterna lugna snabbt med all kärlek. Stor Kram å packa väskan ;)

2010-12-16 @ 12:36:46
Postat av: Linn

Hur har det gått med katten och hur gick handlingen?

Hur ofta brukar ni handla?

Kram

2010-12-16 @ 18:07:33
URL: http://viktigalinn.blogg.se/
Postat av: milla

Hoppas att Doris snart känner sig som hemma igen. Och att kattungarna fått ett hem med.



Så hoppas jag att ni snart blir friska i Rätan. Skickar många krya på er kramar från oss i lill Bro.



Tänk att Jacob ska bli en liten Svegs bo och springa runt och ropa sicken blås.



Kram på er hela högen :)

2010-12-16 @ 21:53:40
URL: http://millaochmini.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Katten ska vi hämta hem i morgon, ska ta kattungarna på samma gång så Doris (mamma katten)ser att de också försvinner därifrån, tänker att risken för att hon sedan går dit och letar efter dem blir mindre.



Hur ofta vi handlar beror lite på, det som jag tycker fungerar bäst är om vi gör matlista för 4 veckor, skriver handlingslista över den och sen åker och storhandlar! Sen veckohandla mejeriprodukter, färsk frukt och grönsaker en gång i veckan!! Då behöver man aldrig fundera på vad som finns hemma och vad man ska äta varje dag!

Handlingen idag gick bra, handlade mat för 3 veckor samt julmat och blöjor såklart! Höll budgeten gjorde vi också!!



Ja tänk att ni äntligen flyttar närmare!!! ser fram emot att träffa er mer och oftare!



Packa BB väskan ska jag gör också! I morgon ;0)



Kram tillbaka till er alla!

2010-12-16 @ 22:11:43
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus