Lilla julafton i Hogdal & febrig Hilma...

Oj va alla sov länge idag! varmt och skönt var det när vi vaknade också, i alla fall inne!

Melvin försökte sig på att kliva upp 04.00 i morse, men fick honom att lägga sig och somna om igen! 07.30 tyckte han bestämt att det var morgon igen och då var även Casper vaken, jag, Göran och Hilma låg nästan ända tills 10.00!

Upp och fixa frukost, sen tog vi det bara lugnt. Meja kom hem när Susanne och Patrik skulle till Svensta och hämta ut medicin, luftrörskatarr och öroninflammation, skojig jul med antibiotika och cocillana för Patrik!

Hilma var trött tidigt även fastän hon sov länge, före 12.00 la hon sig för att sova och hon sov i minst tre timmar! Pratade med pappsen, kokade lakritskola och duschade under tiden! Det ser förresten ut som att pappa och Milla får nycklarna till lägenheten på tisdag!! Så snart bor de i Sveg!

När Hilma vaknade var hon jätte varm, vi gjorde oss och barnen i ordning för att åka till Hogdal och någonstans där emellan tog jag örontemp på henne och den visade 39,1 och då hade hon ändå varit vaken en stund. Inte undra på om hon sov länge... alvedon och välling innan vi åkte!

Väl i Hogdal så lekte alla barnen tillsamman, Hilma var blyg, det blev lite glögg, kakor och godis innan vi skrapade lotter, alla hade köpt lotter för 100kr/ familj och så delar vi på vinsten, 245 kr blev det som vi troligen köper nya lotter för, får se om vi blir miljonärer!!! man kan ju alltid hoppas!

Sen blev det julklappsutdelning, bara några klappar såklart, våra barn fick från Görans mormor med familj och från hans mormor och mostrar, alla var nöjda och glada! jag hade virkat mössor till Albin, Manfred och Märta och det verkade som att det uppskattades! Jonny och Karin fick en burk lakritskola och lika så Anita, det är ju tanken som räknas!

18.30 hade vi bokat bord på pizzerian, 16 personer blev vi som åt! och inom 23 minuter från beställning så hade alla fått sin mat!
Allt var jätte bra, det enda jag kan tycka om man ska kritisera var att min kebabrulle var kall och så var flisor borta i var och varannan talrik, tillbringaren som vi fick vatten i såg hemsk ut, hela ena sidan av övre kanten var avslagen...

Vid 20.30 tiden var vi hemma igen, 21.00 nattade vi barnen, Casper fick vara vaken lite längre. Jonna fick lägga sig på en gång när vi kom hem på grund av tjafs men vi pratade om det och förklarade ett och annat för henne, hon valde själv att lägga sig tidigare. Hon måste lära sig att inte bara se det rättvisa i allt utan också försöka se allt som vi egentligen gör för henne och hennes skull, men det kommer väl antar jag!

Hilma hade ännu mer feber nu ikväll, 39,7 visade termometern så det blev en dos alvedon där! Hoppas natten blir lugn!

Doris hade kissat i Melvin stora säng, tur att han inte sover där... och hoppas att det bara var en engångsföreteelse för hon har varit på lådan också! Bäddade med platsfrotté och ett sängöverkast så får vi se hur det går, förhoppningsvis händer det inte igen!

När det lugnat sig, Melvin varit ner och bajsat och bara Casper var vaken så satte jag mig och skalade pistagenötter och dumlekola, fick ju inte tag på några marshmallows så jag blandade ner lite hackad vit choklad också! Så nu är Rocky roaden klar och rischokladen, i morgon blir det mer lakritskola, chokladkola och hemgjord snickers!

Oj oj, nu är klockan sent igen 00.00 och det är dags att sova!

Puss puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus