Självaste julafton!!!

Den blev ungefär som jag skulle tro att en jul med 5 ivriga och förväntansfulla barn kan bli... svårt att sitta stilla och finna ro, lätt till småtjaft mellan syskon och lite trots till föräldrarna...

kalle kikade vi på, sen blev det julmat som vi intog ganska snabbt och enkelt och efter lite undanstök i köket och barnen prövat leka en stund var det äntligen dags för julklappar!!! Först delades alla klapparna ut och sen fick var och en öppna alla sina klappar i tur och ordning efter ålder!

Hilma tyckte det var jätte skoj, rev och slet i paketen och plockade sen upp det som låg inuti! Hade lite svårt att låta bli de andras paket också ;0)

Melvin också, han blev glad för både hårda och mjuka paket!! Bäst var nog geväret han fick! Eller ja hans snowracer var inte fy skam den heller!!!!

Meja hade inte så jätte bråttom med sina paket utan tog lite tid på sig! Kikade ordentligt på varje klapp innan hon tog nästa, äntligen har hon ett par egna skidor!!!

Jonna visste inte riktigt vad hon skulle förvänta sig av sina klappar men blev glad för sina kläder, speciellt eftersom två av plaggen var lika som Mejas! Sist men inte minst så fick hon sin största önskan uppfylld!! Hon fick sitt Nintendo Ds som hon önskade sig redan förra julen och lyckan var totalgjord för henne!!!

Casper kramade sina mjuka paket och pussade sina manchesterjeans och randiga tröjor! Jackan och täckbyxorna blev han väldigt glad för, lika så sina tumhandskar! En Sony MP3 spelare var hans sista julklapp och efter att han laddat den med musik så har den varit pluggad i hans öron!

Mamman och Pappan fick en julklapp även de, en ljusstake/lykta av cement som Casper gjort på skolan, det fina enkla grå med tre små röda hjärtan på och plats för två värmeljus!

Alla barnen är nöjd med sina klappar, en bilbyggsats hade varit skoj sa Casper men missnöjd var han absolut inte!

Sen plockades allt skräp undan, en övertrött febrig liten Hilma nattades och sen tog vi fram lite godis och mös tillsammans i soffan... trodde att alla skulle ha ro att sitta stilla sådär på slutet av kvällen men både Jonna och Meja hade nog en hel varsin myrstack i ändan... strax efter 21.00 blev det läggdags. Men det har inte varit helt lugnt, alla har varit upp ett antal gånger kissat, drömt och inte kunnat sova... men nu tror jag nog att man själv snart kan lägga sig!

Jag ar tjuvspelat Mario på Jonnas Ds!!! det är så roligt!

Pratat med både mamma och tina har jag gjort, Tina och Magnus kommer förbi på söndag förmiddag innan de åker hem, mamma vet jag inte när vi ska träffa, inget bestämt..

I morgon ska vi vara hos Susanne och fira lite mera jul, sen hoppas jag på att vår sista lilla klapp anländer snart! För vad kan vara en bättre julklapp än en liten gosig bebis!? Du är så välkommen när du vill lilla vän!

Puss å tack för ikväll! Hoppas att alla haft en riktigt god jul!

Var nyss iu med vovvarna så de fick kissa, -32 grader känns inte så kallt ändå när vinden är helt stilla!



Kommentarer
Postat av: absolutvardag

God jul till er alla!!

2010-12-25 @ 21:55:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus