En rätt så bra dag blev det!!!

Göran klev upp vid 11.00, han såg rätt utsövd ut! han visste inte vad klockan var och det hade jag redan funderat ut att han inte visste eftersom vi inte har någon klocka i sovrummet... han sa att det inte var meningen att han skulle sova sååå länge... han frågade om jag var sur och jag svarade, nja men jag är ju inte direkt glad och det kanske du förstår varför!? Till viss del fick jag till svar...

I alla fall så hade jag ingenting att göra så jag la mig i soffan med Melvin en stund, vilade ögonen lite, Göran sa att jag kunde gå upp och lägga mig om jag ville men det var bara en liten stund kvar tills någon av oss skulle hämta Molly (svärmors hund) och sen så kände jag på mig att Hilma snart hade sovit klart så jag tyckte inte att det var någon ide... utan låg kvar på soffan en stund.

Göran pratade med Robban på telefonen, Robban undrade ifall han skulle komma och hälsa på och så blev det, Göran undrade ifall vi skulle med också och passa på att hälsa på mamma men jag kände inte för det... för det första är jag fortfarande sjuk och så jobbar hon ju, det får bli en annan gång!

Men innan han for hämtade han Molly, gick ut med vovvarna, vi åt lunch, han skurade bajs i hallen, Molly gjorde inne, han hämtade Meja på dagis och Casper och Tony på skolan! Sen åkte han...

Kändes inte som att det var bästa dagen att lämna mig ensam med barnen men det har gått jätte bra, allt hänger ju egentligen på mig och vad jag har för inställning till det hela!

Pappasen ringde en sväng men jag kunde inte prata så länge för hostan blev bara värre och värre.... men en liten stund blev det i alla fall!

Casper är väl den enda som stretar emot, jag bestämde att tv:n skulle vara avstängd, han fick inte spela P3 och Meja satt vid datorn. Han och Tony spelade xbox i hans rum men tydligen duger inte de spelen och hans dator är för seg... det ska bara ta max 5 minuter enligt Casper att gå in och ut på en dator... vad han exakt menade med det vet jag inte men fort ska det tydligen gå!

De andra spelade spel, sen kom Jonna och frågade ifall jag ville spela fia med henne så det gjorde vi! Hon vann alla gångerna...

Sen blev det dags att laga mat, hade tänkt spaghetti och korv men jag frågade barnen och de ville hellre ha mos och så blev det och alla åt bra, Jonna åt tre portioner!!!!

Efter middagen lekte de en stund till och strax innan 18.00 var det dags att städa ihop leksakerna och det hade jag förberett dem på, som belöning fick de öppna sina chokladkalendrar, vi brukar inte komma ihåg att öppna varje dag så 4 luckor var blev det idag!!! Så de åt choklad och kikade på bompa!

Hilma och Melvin fick välling vid 19.00, mamma ringde och jag pratade en stund med henne men sen 19.30 fick vi avsluta för då kände jag att Hilma och Melvin behövde komma i säng! De var jätte trötta båda två och somnade rätt snabbt tror jag!

De andra fick lite frukt innan läggdags, meja hann precis somna till i soffan men som det verkar så skadade det inte hela kvällen! 19.45 låg de i sina sängar, de fick läsa en stund men kl 20.00 var det dags att släcka och sova!

Hostan fortsätter och jag blir tokig, känns som jag håller på att kissa på mig varje gång!!! KNIIIP!!! finns det något som heter och det är ju bra att öva extra mycket på har jag hört!!!

Göran är inte hemma ännu men det gör ingenting, speciellt inte nu när änd barnen sover, lika bra att han är borta ett tag när han ändå åkt iväg! jag ska koka te och ta mig en lussebulle och sen får jag förhoppningsvis sitta i lugn och ro i soffan och bara vara ikväll!

Jonna och Casper har packat inför morgondagen, Jonna har till och med tagit fram kläder tills i morgon utan att jag bad henne! Hon är lite avis på att Casper ska få ha bad i morgon och inte hon, men förra gången var det tvärt om...

Usch, får ont i bröstryggen av att sitta här, har nog lite med min hållning och mitt tillstånd att göra också men snart är det förhoppningsvis över!!! Jobbigt och lite frustrerande att inte veta när bebisen har tänkt komma!!

Snart är det julafton också, bara 10 dagar kvar!!!! men jag längtar och om det blir som vi tänkt så blir det en mysdag där allt är förberett!!!

Puss och hej så länge!!!

Jo det är inte lika kallt ute nu heller, -10 har det legat på ett bra tag idag och pumpen värmer övervåningen!!! Får se om kylen kommer med natten!?

Kommentarer
Postat av: Tina

hihi va roligt felskrivet :P "Får se om kylen kommer med natten!?" ;)

Hoppas ni blir friska allihopa nu snart! Ja inte länge kvar till jul nu och inte alls länge till bäsen kommer! ;) Så svårt att fatta att ni ska ha en till! Ska bli roligt att få se vad det blir för en krabat :D



Puss kram

2010-12-14 @ 22:14:57
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/
Postat av: Kimsan

ja felskrivet på ett sätt, blir ju också tokigt om man skriver bakvänt, att natten kommer med kylan för det var inte riktigt så jag menade heller... menade mer att kylan kanske kommer tillsammans med natten!

ja snart är det jul och det ska bli mysigt!

Puss puss

2010-12-14 @ 22:19:09
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus