- 37 och skolan är stängd!

Det var kallt i morse när jag klav upp kan man säga! Inte så kallt inne tack och lov eftersom vi har igång elkassetten i källaren och det var nog ganska tur! Det var i alla fall 17 grader i köket! ca 15 i vardagsrummet kan jag tänka mig.

Vi funderade lite på om det skulle vara nåon skola idag och ganska snart så ringde telefonen, de hade startat en telefonkedja med budet att skolan var stängd! Jag ringde på dagis på en gång också och talade om att Jonna förmodligen blir hemma om hon absolut inte vill gå dit, men hon ville vara hemma!

Nu skiner solen och det är ju bra för då hjälper den till att värma lite, just nu så värmer den min kind genom fönstret! Temperaturen har stigit lite ute nu så den ligger på strax över -30 grader nu men det är ju fortfarande väldigt kallt! kan inte minnas att jag varit med om denna kyla förut, och som det låter så kommer vintrarna att se ut såhär framöver och då lär man ju behöva annat än en kamin att elda i!!! Någon som vill bidra med en bra panna med acctankar!? banken vill inte låna ut pengar till det :0(

Melvin är på bättre humör idag som det verkar så jag hoppas att det blir en lugn och mysig dag, blir väl lite film kan jag tro, i alla fall för barnen, och så hoppas jag hatt vi slipper gå ut i onödan, blir nog i alla fall ingen tripp till affären eller liknande.... hunden måste ju få gå ut och  det är väl det ända. Var iofs. ute barbent igår kväll när det var -30, blir rätt kallt efter en stund!

Göran ska byta bort 855:an idag också... hoppas att det blir ett bra byte, vi har ju redan bytt ner oss rejält.. började med våran Windstar sen har det varit några olika fordon emellan.... de skulle tydligen mötas i Ytterhogdal vid 17.00 tiden, lagom vid middagen... man han den andra kanske inte har familj att tänka på!?

Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus