En körig eftermiddag!!

Klev upp 07.30 i morse och jag var faktiskt sist att kliva upp, bara Hilma som sovlängre!
Tände i alla fall upp i kaminen och sen låste jag in mig på badrummet och tog en lagom lång och härlig dusch! Sen blev det till att klä på sig, göra frukost, äta frukosten och sen borsta tänderna innan vi hjälptes åt att få på barnen kläder. Vi vart faktiskt klar i tid för en gångs skull!!

Ganska precis kl 09.00 var vi utanför dörren, jag och de tre minsta, Jonna och Casper var hemma med Göran, Casper var lite frusen igår så vi tänkte att det var lika bra att han var hemma resten av veckan så att vi kan vara absolut säkra på att han får förbli frisk sen! Jonna hade lite feber igår kväll så därför var hon hemma.
I alla fall så traskade vi ner på dagis för att invänta Erika och Sara, tänk att vi var före dem idag! När de  anlände så lämnade Sara av Hugo och sen fortsatte vi våran promenad mot Kyrkis!!

Alla ter åkte på vagnen dit, Melvin satt intryckt med en Meja framför sig och Hilma låg och mös i sin liggdel, sem faktiskt börjar bli lite trång nu så jag får nog ta bort den snart kanske.
Väl där så var barnen snabbt inne och lekte, jag satte mig och byggde en pärlplatta, det var såå länge sen jag gjorde det! Egentligen så var det Meja som ville bygga med pärlor men hon tröttnade ganska snart.

Erika S. kom förbi precis när pärlplattan var klar och vi satt och pratade lite innan det var dags för lunch, ett mycket givande samtal tycker jag! Hon hade även tagit med sig en låda med lite kläder till barnen, och precis som hon sa så var det lite i underkant att kalla det "liiite kläder"!! Som tur var så behövde jag inte bara den hem utan hon var snäll och skjutsade hit den!

Efter en god lunch med semlor till efterrätt så bar det av hemåt, Meja fick då åka bärsjal på min rygg eftersom Melvin tog upp hela sin del av vagnen när han skulle sova! Där var ganska nära att Meja också somnade på vägen hem, men då mötte vi Farmor och Maria och då blev hon piggare!

Väl hemma så släppte jag av meja i soffan och Göran fick klä av henne medan jag gick ut och skottade bort den tjocka tunga snösträngen vid infarten som blivit när de skottade ute på vägen.... och precis när jag var klar så anlände Erika med klädlådan!

Sen började den köriga eftermiddagen!!! Jag satte mig för att gå igenom lådan med kläder och jag fick mycket hjälp av Meja och Jonna, Melvin vaknade och var grinig och då var jag inte riktigt klar med klädhögarna än... Meja kissade på sig och behövde duscha och sen var det Hilmas tur att vakna för att ganska snart äta lite. Sen var det snart dags för middag men först röja undan lite i köket innan jag fick hjälp av Melvin och gnälliga Meja att göra pizzadegen. Upptäckte att vi inte hade alla tillbehören hemma så Göran tog med sig Meja på Grindes och handlade en snabbis.

När de var hemma igen så hade jag tydligen kommit på att jag skulle göra en fruktsallad mitt i alltihop, Göran satte sig och skar upp alla tillbehör/ingredienser. Precis när klockan piper och degen är klar för att bakas ut så ska jag bara leta efter Hilmas napp, hon satt i babysittern och nappen brukar hamna bakom ryggen, precis då när jag stack ner handen så upptäckte jag att där var det ganska så kladdigt!!! Vilket räserbajs hon hade nästan ända upp i nacken!!! Så det var bara att bada henne, degen fick vänta lite till...

Nybadad så fick Jonna torka och klä på henne, hoppas blöjan sitter bra förresten!! Det märks ju i morgon! När pizzorna väl var bakade så satte Göran igång med pizzasalladen och jag tuttade Hilma så att hon sen kunde sova en stund, då var klockan 18.00!!!! klockan 18.45 satt äntligen och åt!

Efter lite plock i köket och småtjafs med barnen så var det dags för nattning... och alla barnen var i säng och sov före klockan 20.00!! Utom Hilma hon var vaken till 21.00 tiden.

I morgon ska det packas efter frukosten för efter lunchen så åker vi till Svenstavik, jag ska på cellprovstagning och sen blir det middag hos mamma, innan vi säger hej då till Meja och Casper som ska stanna där 1-2 dagar beroende på hur det går!

Fruktsalladen som jag gjorde ska jag försöka placera in någonstans mellan frukost och lunch så att den inte står och blir förstörd!! Blev lite knappt om tid för att äta den innan barnen skulle sova!!

Känner mig en aning trött nu... puss och kram så länge!




Kommentarer
Postat av: Anonym

Fullt upp skulle man kunna säga!

2010-02-19 @ 21:19:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus