En rastlös dag!!

Idag har ju inte Casper och Meja varit hemma så det har varit lite lugnare än vanligt, lugnast blev det när Jonna gick till en kompis efter lunch! Eller ännu lugnare blev det förstår när både Hilma och Melvin sov lunch och Jonna var hos kompis, Göran satt vida datorn och jag var RASTLÖS!!!

Jag har tvättat 3 eller 4 maskiner idag och fixat ett stopp i ett vattenlås, rensat filtret i tvättmaskinen, Göran hjälpte till lite här och var där saker och ting satt fast för hårt!

Meja har bajsat flera gånger idag och kräkts som vanligt, så efter blöjbyte så la jag henne naken på ett täcke på golvet, som hon snabbt rullade av och när jag kom tillbaka hade hon både kissat och kräkts!! Det blev ett bad för henne!

Nä det har faktiskt varit en lugn dag men jag blir så rastlös då och inte kunde jag sätta igång och plocka och städa för det ska vi göra i morgon förmiddag!

Nu ikväll har vi kikat på Melodifestivalen och jag tyckte att det var ganska många bra bidrag ikväll, tjejerna som gick vidare till final var jätte bra Timotej hette de!

Göran var på maken innan och köpte lite godis, men som vanligt så känns det helt onödigt såhär efteråt för man äter tills man mår illa och oftast behövs det inte så mycket... varför ska det vara så svårt att låta bli!?

Åt även lite fruktsallad idag även fastän det var både äpple och päron i och det kliade efteråt som vanligt! Såg en annons i bergsbladet för ett tag sen om ett sätt att bota pollenallergi som hör samman med att man är allergisk mot stenfrukter också och jag har funderat en del på att testa!! Tänk va härligt att kunna äta massor av frukt och att slippa snora halva sommaren pga. pollen!

Nu som läser bloggen får väldigt gärna kommentera lite kort så jag vet vilka som läser! Lite nyfiken!!

Puss å kram på er! <3

Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag läser. Känner igen mig med allt kaos med barnen. Fast jag har bara tre =)

2010-02-21 @ 01:15:30
URL: http://emelieharaldsson.blogg.se/
Postat av: Pappsen

Kommenterar härmed så nu vet du att jag var här... Frukt är gott... godis oxå men det är sällan jag är sugen... kanske är tur det för den delen :o))



Kram

Pappsen

2010-02-21 @ 02:42:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus