Kyrkis hos Veronca sen doktorn i Svenstavik!!

I morse var det bara -29 grader ute och Casper fick åka till skolan.

Jag ringde till BVC direkt när telefontiden öppnade vid 8.30 och vi fick en tid hos doktorn kl 13.30. Göran hade tid hos sin jobb coach kl 10.00 men ringde och kollade om det fanns tid lite senare och  han hade tur och fick tid kl 13.00 i stället!

Detta innebar ju att vi kunde vara med på kyrkisträffen i alla fall idag! Vi höll till hemma hos Veronica idag eftersom Karin är borta,  det blev lugnt och mysigt, bara jag, Erika och Veronica + alla barn såklart!
Barnen lekte jätte bra  och Melvin trivdes vid köksavdelningen inne på Ottilias rum! Göran hämtade Jonna på dagis strax innan 12.00 tiden och sen hämtade han upp oss och så for vi till Svenstavik.

Görans möte gick ganska snabbt och vi hann till doktorn i tid, han klämde, kände och lyssnade på Melvins mage och konstaterade att det antagligen mest var gaser som spökade, han var inte riktigt lika svullen idag och vi skulle givetvis höra av oss om det fortsatte att vara ett problem eller om det blev värre. Så länge som han äter, dricker, kissar och bajsar som han ska så är det troligtvis ingen fara. Melvin ar jätte duktig och satt helt stilla hela tiden i mitt knä, först när doktron hade gått ut igen så pratade han!

Innan vi åkte hem så tog vi en sväng på Dollar Store och införskaffade lite fotoalbum, diskmedel, glödlampor, tvål, gotta till helgen och lite annat.

Middagen blev lite sen men inte så det gjorde någonting, vi hade ätit klart ganska precis till klockan 18.00, sen kikade barnen på bompa, eller de skulle göra det men lekte mest i soffan som vanligt...

Nattningen gick ganska så smidig även fastän Meja sovit i bilen idag, när Melvin hade somnat och hon fortfarande var vaken så frågade hon snällt om hon fick ligga i våran säng och då somnade hon ganska snart!

Jag sitter här och fryser nu för vi har inte eldat någonting efter vi kom hem och värmen i källaren är avstängd, endast luftvärmepumpen är på för det är ju bara -10 grader ute nu! Vi har inte så mycket ved kvar så vi tänkte att vi väntar med att elda tills i morgon bitti, det är bara i den här delen av huset som det är kallt nu, luftvärmepumpen värmer ju köket och alla sovrum!

Göran sover redan på soffan och har gjort en stund, nu ska jag kika på mittnytt och sen ska jag gå och lägga mig!

Ja just ja, tog cellprovet idag också när jag ändå var på Hälsocentralen, hade ju mensen då jag hade tid i fredags för att ta det...

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Erika

Skönt besked med Melvin!!

2010-02-26 @ 09:04:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus