Magsjukan fortsätter......

Ja Meja kräktes i lördags igen, före frukost och sen var det bra, precis som de andra gångerna....

Sen i går så fick casper vare hemma från skolan bara för att vara på den säkra sidan så att han inte för med sig någon smitta till skolan, kan ju va bra om det blir ett slut på det hela eftersom det snurrat runt här i byn i flera veckor nu. Dock tyckte en av fritidspersonalen att det inte skulle ha gjort någonting om han kommit på skolan så länge han själv var frisk för det hade varit andra barn som varit där fastän de hade syskon hemma som hade magsjuka... kanske kan vara en av anledningarna till att det aldrig tar slut!?

I alla fall så i går kväll kom Casper ner och mådde i lla och kort därefter stod han och kräktes, jag hade sagt åt honom att gå och sätta sig på en pall framför toaletten och där satt han typ två sekunder sen reste han sig gick ut i hallen, vände igen och stannade för att spy i hinken som stod innanför dörren... tänk om han hade lyssnat och suttit kvar längre vid toaletten!! Men det gick ju bra i alla fall...

Han fick sitta uppe en stund men rätt snart tog han med sig en hink och gick up och lade sig och sen dess har det varit lugnt. Förstår mig faktiskt inte riktigt på den här typen av magsjuka, men det är ju smidigt att bara behöva tömma sig en gång och sen är det bra!

Både Casper och Jonna får i alla fall vara hemma tills torsdag om inget annat inträffar, ringde sjukvårdsrådgivningen och frågade angående smittan och att hålla sig hemma och hon tyckte att ville man vara på den säkra sidan så kunde man hålla alla syskon hemma 48 timmar bara för att det gått runt så länge här i byn. Men annars så ska man kunna gå på skolan även fastän syskon är hemma och är sjuka.

Det värsta md att de behöver vara hemma är att de blir så rastlösa, men både idag och igår har vi varit ute några timmar efter lunch, bara Melvin som inte gillar att vara ute, men han sover ju i vagnen mesta delen av tiden. Han vill var ute men ändå inte, han bara snubblar omkring och gnäller stackarn...

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus