Melvins humör!!

Ja lilla Melvins humör kan gå upp och ner och hur som helst!! Idag har han varit mer och oftare arg än vanligt och jag kan lova att han verkligen blir ARG!! Han springer efter den han är arg på och försöker slåss samtidigt som han skriker för allt han är värd! Man ska inte skratta och jag brukar inte göra det men ni ikväll när han jagade Casper som plockade bort pajen som vi fikade framför bolibompa så kunde jag inte hålla mig, det kunde ingen... Melvin ansåg sig tydligen inte vara klar med fikat.

Han blir även arg om han vaknar på "fel sida" när han sovit  på dagen och då skriker han bara och det har blivit värre de senaste dagarna, kan ju vara så att han testar lite också men jag hoppas att det går över!

Annars så har dagen varit lite upp och ner för mig också, var inte alls på humör i förmiddags efter att jag lämnat Jonna på dagis. Försökte baka en paj, började med degen och det fick jag till efter mycket om och men. Det är ju så ibland att precis när man ska göra någonting så händer det massor av saker runt omkring också så man blir avbruten hela tiden och idag var det så! Även fastän Göran var snäll och tog hjälpte till med blöjbyten och annat så hände det ännu mer saker!

Slutade i alla fall med småtjafs, jag tog Hilma och Melvin väl på pälsade i vagnen och gick på en rask promenad i -27 graders kyla och sen mådde jag bättre! Men fy för denna kyla, det var under -30 i morse igen och även nu har det sjunkit ner dit någonstans. Vi vred på värmen i elementen idag för det är jätte svårt att hålla värmen inne med endast en kamin när det är så pass kallt ute, det var 14 grader i köket och sovrummet i morse!

Nu blir det lite sent kvällsfika innan vi ska sova! Stackars Göran har somnat på soffan, jag skulle "bara" kika en sak på datorn innan vi skulle fixa fika!!

Puss å kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus