Casper har namnsdag!

Jo Casper kom och talade om för mig idag att han har namnsdag! Jag vet svarade jag då, för jag vet att han har namnsdag den 6 januari, bara det att jag inte tänkt på att det var just idag!

Vi brukar inte uppmärksamma namnsdagar så mycket, bara tala om för den som har namnsdag och gratta om man råkas på att veta om personen i fråga har namnsdag!

Körde ett mycket längre pass på crosstrainern idag! Hela 40 min och det blev lite drygt 1 mil och ca 102 kcal! Tog det mycket lugnare idag, man behöver ju inte springa på i 20 km/timme i början.. så idag började jag lugnt på ca 10km/tim och ökade lite i taget, höll en snitthastighet på ca 15 km/ timme och avslutade med en hastighet runt 18 km/t! Kändes som att jag hade kunnat fortsätta längre också men tänkte att det fick räcka ;0)

Göran körde lite senare på eftermiddagen, han körde på hårdare än jag och höll på i sammanlagt 30 min! Duktigt tycker jag! Kul att det inte bara är jag som använder den!

Har kikat på film nu ikväll, " Vi hade i alla fall tur med vädret, igen" har inte sett första filmen men den här ar rätt bra!

I morgon blir det middag hos Svärmor!

Puss å kram


Kommentarer
Postat av: Farmor

Ja'a han har ju namnsdag tycker det är bra när man vet vilken dag man har namnsdag det var viktigt när jag var mindre ..hahaha...då fick vi alltid en frukt för det var inte så vanligt och att det fanns i mängder som idag..hoppas ni har fått det lite mildare i kylan här är det bara -6 nu...kram på er

2010-01-07 @ 12:01:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus