En lugn första dag på det nya året!

Eftersom vi inte kom i säng förrän närmare 3.00 tiden i natt och alla inte somnat förrän 04.00 så sov vi lite längre idag än vad vi hade tänkt! Melvin vaknade vid 07.00 tiden så Göran gick först och hämtade honom i hans säng, gick ut med vovven och sen blev det film för Melvin i våran säng! Om han somnade om någonting vet jag inte...

I alla fall så klev vi inte ur sängen förrän 11.30 tiden, vakna var vi lite då och då före dess men det är skönt att passa på att ligga och dra sig en stund när det ändå är lugnt!

Efter en något sen frukost fick barnen på sig lite kläder och sen har alla mest bara skrotat runt. Byggde koja till barnen men som alla vet så när man bygger koja inomhus så rasar de oftast, och det gjorde även denna, flera gånger!

Till middag blev det lasagne, tog köttfärsen som blev kvar från gårdagens tacos, så det blev tacolasagne! Sen strax efter att middagen var undanstökad så dök Susanne, Patrik, Benny, Tony, Rossi och Molly helt plötsligt upp och det blev ett himla liv ett tag med hundar och barn!!!!

Casper höll just på att tända ljus lite var stans när de kom, men han fortsatte med det i godan ro även om vi fick besök, han gillar att tända ljus nuför tiden, de samlar nämligen ljuskopparna från värmeljusen, de tar han med till insamlingen som det har på skolan, en tävling av något slag om vilken skola som samlar flest!

När gästerna gett sig av så tappade jag upp ett bad och passade på att bada Hilma! det behövde hon verkligen för hon luktade kräk!! Det var första gången som hon badade i badbaljan, handfatet var ganska trångt sist ;0) men baljan gillade hon jätte mycket för då kunde hon sträcka på sig ordentligt! Hon flinade nästan hela tiden och ingen av syskonen märkte var vi höll på ed i köket så vi fick faktiskt vara i fred också!!!

Nu har Meja och Melvin äntligen somnat! Melvin stackarn som inte sovit någonting idag somnade på direkten medan Meja var lite tjurigare, hon får för sig att hon ska bajsa på kvällarna när hon ätit välling, kanske för att hon har svårt att bajsa på toaletten och det är bara på kvällarna som hon har blöja så då passar hon på! Men efter ny blöja och några gånger fram och tillbaka från sängen så la hon sig till rätta och nu snarkas det där inne!

Göran sitter med Casper och Jonna i tv-rummet och jag tror att de spelar lite spel, har lovat att vi ska plocka fram lite av julkakorna till kvällsfika, Casper är galen i kakor!

Så det var våran första dag på det här året och den ska man väl kanske inte klaga på, jag har knappt behövt vara arg ens!!! Skulle vara underbart om man slapp det varje dag framöver!!

Puss Puss

(kopierat från gamla bloggen)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus