Familjen annorlunda!!

Jag kikade på det programmet nyss, och jag tycker att det är ett bra program med familje som har stora familjer precis som vi, men vi är ju inte riktigt lika många, inte än i alla fall!

I alla fall så när programmet gick förra säsongen så verkade alla vara så fascinerade över dessa familjer samtidigt som jag fick diverse kommentarer om hur många barn jag har, och massa ojjande om hur jag orkar och va jobbigt det måste vara, många gånger i en negativ bemärkelse.

Varför ska man behöva få negativa kommentarer om att man har många barn, är det för att de är avundsjuka eller vad är det som är fel?? Det är ju inte de som behöver ta hand om mina barn, det gör jag ju själv!

Sen finns det ju människor som man får positiva kommentarer av också och det värmer verkligen i hjärtat, det är sånt som ger en kraft och energi att klara allt ännu bättre! Dessa människor kan t.ex säga att jag gör det bra men medge att de själva nog inte skulle klara av det, men ändå inte i negativ bemärkelse mot mig...

För det är faktiskt så att jag vill ha en stor familj och om jag ska vara ärlig så vill jag ha fler barn och gärna tvillingar och sen får folk tycka och tänka vad de vill men de behöver ju inte uttala sig om de inte har något bra att säga, för jag ska väl inte behöva skämmas för att jag vill ha många barn??? Det känns många gånger så... men skämmas tänker jag inte!

Puss å kram

Kommentarer
Postat av: Erika

Det tycker jag inte du ska göra heller, skämmas alltså!

2010-01-25 @ 23:59:20
Postat av: Tina

Nej skämmas ska du inte göra :) Ni får väl ha hur många barn ni vill :) Huvudsaken är att alla mår bra! Jag tycker ni gör det bra systeryster <3 Puss kram, älskar dig!

2010-01-26 @ 11:48:37
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/
Postat av: Pappsen

Skämmas?? Varför det?



Det är ert val att ha många barn och jag lovar att älska dom alla lika mycket oavsett vart antalet slutar, må så vara att presenterna blir billigare delat på många men kärlek får dom ju i alla fall i överflöd, utrymmet blir mindre för var knodd som kommer men jämfört med andra har ni ett hav av utrymme och bygga ut kan man säkert få va det lider om så skulle vara behövligt... eller ja det blir det ju till sist om ni fortsätter att ploppa ut sötnosar :o)



Enkelt, skit i vad andra tycker, gör saker enligt eget huvud så kommer allt att ordna sig... dom negativa kan man klara sig utan :o)



Kram på er alla

Pappsen :)

2010-01-26 @ 13:26:31
Postat av: Helena

Tycker verkligen inte att du ska skämmas! Tycker att ni "gör" det bra, med fem! Jag har en och undrade i bland vad i helsike jag gav mig in på;) Du måste ha tålamod i hästlängder!

2010-01-26 @ 18:05:37
URL: http://livetigymmet.blogspot.com
Postat av: Anonym

Men vad är detta inte skall du väl skämmas för dina småtroll aldrig i livet och det är ditt och Bubbens liv med barnen och kommer det fler så är det erat val ingen annans...Ni gör det bra och era barn får ju massor av kärlek både av er och sina syskon...kan ju aldrig vara fel...så nu kramar jag om hela familjen och hoppas allt är bra med er...

2010-01-28 @ 22:08:18
Postat av: Monika Eriksson

men Kim, du ska inte bry dig vad andra säger. jag har alltid beundrat er två. Du har en sån tålamod med barnen. jag tycker det är nog med 3. Jag skulle inte klara av det du gör. Du ska inte skämmas för att du vill ha en stor familj och för att du älskar barn.

2010-01-29 @ 00:10:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus