Feber och Storsjöbad!

Ja det var faktiskt så illa att jag hade feber när jag vaknade i morse, hade haft lite smått ont i huvudet och frossa under natten... typiskt när man ska iväg någonstans..

Jag tog två alvedon och så packade vi ihop oss och åkte i alla fall, hämtade upp mamma i Svensta där jag också lyckades backa in i Susannes bil med våran, Göran hade Susannes bil så att alla skulle få plats för Tony och Benny var också med!

Dagen blev i alla fall jätte bra, alla skötte sig finfint, förutom några få undantag för Jonna men i helhet så gick det super! Hilma badade också och verkade trivas, Melvin var lite feg och tussig så han satt mest i knät, han är en liten försiktig kille!

Efter badet inhandlades en dockvagn till Meja på barnens Hus! Hon fick pengar i julklapp och nu skipper hon och Jonna slåss om hennes vagn!

Sen blev det TEAM SPORTIA och där handlade jag äntligen en crosstrainer! Vet inte riktigt om jag har råd men jag skulle bara ångra mig otroligt mycke om jag lät bli att köpa den!
Göran har redan skruvat ihop den och vi har testat den allihopa, förutom Hilma såklart, Men M&M har klättrat omkring på den!

Nu ska jag ta på Hilma pyjamas och så får vi hoppas att Meja somnar här på andra sidan väggen snart! Spelar godnatt visor på Soptify för henne!!

Puss å kram

Kommentarer
Postat av: Farmor

Verkar som ni haft en superbra dag trots feber och ont i huvudet och bilkrock hoppas det inte var så farligt...hoppas du får glädje av crosstrainer..om inte annat så kanske barnen kan ha kul med den...ha en trevlig Trettondagsafton ...kram till hela familjen...

2010-01-05 @ 00:06:29
Postat av: Helena

Gick de bra med bilarna? :) Lukas brukar få upp en jäkla fart på mammas sån där tränings grej.. Det ser så roligt ut :D

2010-01-05 @ 09:53:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus