Garderoberna...

Ja nu har vi äntligen bestämt vart garderoberna ska stå! Jag har länge velat att vi ska ha kläderna på samma ställe så att man slipper springa omkring i hela huset och portionera ut i olika garderober, lättare att hålla ordning och reda då också!

Och nu äntligen så är alla garderoberna i rummet innanför toaletten där jag brukade hänga tvätt! Vi tillbringade eftermiddagen till att röja undan, plocka ur sortera och plocka i! Vi är inte helt klara med det som vi sorterade ut så det har vi kvar att göra i morgon!

Jaha, så nu undrar ni säkert " Men vart ska hon nu hänga tvätten" och jo jag hänger den på en torkställning i närheten av kaminen så torkar den snabbt. Jag har ändå inte använt "hängrummet" på hela vintern för det blir lite halvkallt där och när vi ändå eldar så kan jag ju få tvätten att torka på hala tiden om inte snabbare ändå!

Nu är ju bara frågan, ska vi ha kvar sovrummet där vi har det eller ska vi byta plats med tv rummet vilket också innebär att vi måste börja äta i köket igen! vilket i sin tur har både för och nackdelar! Tror att jag får sova på saken!

Puss puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus