Natten...

Hilma sov hela kvällen och hela natten!! Fick ge henne nappen några gånger bara men det var allt!

Meja vaknade efter 01.00 någon gång och jag upptäckte då att jag hade glömt sätta på henne blöja!! Men ingen olycka skedd och vi gick och kissade innan hon fick sova vidare i våran säng. Hon hade antagligen drömt någonting obehagligt för hon kunde inte somna på en gång.

Melvin vaknade runt 04.00 tiden, då fick jag även tända upp på nytt i kaminen för jag  hade glömt att kliva upp och lägga i vednär klockan ringde, var väl för trött helt enkelt!!

Jonna kom ner samtidigt som Melvin vaknade och hon fick lägga sig i Mejas säng och sova vidare, bättre det än att hon ska trängas vid mina fötter!

Casper sov gott hela natten men var ganska trött i morse. Var uppe strax före 07.00 ida också och kokade gröt, dock var alla andra förutom Casper sena att kliva upp så frukosten blev inte intagen förrän efter 07.30, Hilma åt medan vi väntade på alla att kliva upp.

Tvättmaskinen går och Jonna ska snart på dagis, Melvin ska få en ny blöja också! Hilma har fått sin morgonmassage och ligger och myser med pappa i sängen, de kikar på Ronny & Ragge!!!

Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus