Storasyster!

Ja Det är just vad jag ska bli här i vår! Storasyster för 3:e gången men den här gången är det lite annorlunda minst sagt!

För jag är ju nu 25 år och har 5 egna underbara barn, detta innebär ju att jag kommer inte att få växa upp med det nya syskonet som jag gjort med mina tidigare, barnet kommer heller inte vara min helsyskon utan har en annan mamma som dessutom bara är 6 år äldre än jag!

Men omständigheterna runt omkring spelar minst roll för jag kommer att älska mitt nya syskon lika mycket som de två jag redan har oavsett!

Ju mer jag tänker på det och för varje dag som går så känns det mer och mer spännande! men jag tänker också på den sorgliga biten, att han/hon kommer att bo nästan 50 mil ifrån så jvi kommer inte att kunna träffas så ofta som jag skulle vilja och det känns jätte jobbigt om jag ska vara ärlig, föreställer mig det nästan som om något av mina egna barn skulle bo så långt ifrån mig....

Men det blir säkert jätte bra och pappa har lovat att de ska komma och hälsa på oftare för han/hon ska minsann lära känna sina syskon!

Längtar för jag älskar dig nog redan!!!
Puss puss lilla vän!









Kommentarer
Postat av: Pappsen

du är så söt mitt lilla stora barn.... Ja du det blir ju lite udda men ibland kan udda vara jämnt :o) Jätteroligt att du känner så och vad gäller syskon, hel eller halv så gör då inte jag nån skillnad, lika lite som jag skulle se på min syrra som nått annat än just min syrra... Vilken mamma ni kommit ur spelar då inte mig nån roll... ni är ju likt förbannat mina älskade ungsjävlar i alla fall, så det så :o))

2010-01-08 @ 23:32:10
Postat av: Milla

Ja det är klart att er Bror/syster ska få lära känna er. Få se om vi kanske kommer upp en sväng till Påsk, då lär man väll vara stor som ett hus typ. Så få vi komma och hälsa på när vi kan när den lill* har tittat ut sen :o) Kram

2010-01-09 @ 15:04:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus