Tandläkaren

I tisdags hade både jag och Casper tid hons tandläkaren, egentligen hade Casper inte tid i förrän i början av februari men jag ringde och vi fick komma samtidigt!

Casper var först ut och allt såg bra ut på bilderna, men när hon kikade lite närmare så såg hon att han hade ett ganska stort hål,fjärde tanden uppe på höger sida. I vanliga fall brukar man inte behöva laga mjölktänderna men eftersom hålet var så pass stort så behövdes det ändå så vi skulle boka en ny tid.

Det fanns en tid senare samma dag så vi tog den, 15.20 var den nya tiden så vi skulle behöva vänta några timmar i Svenstavik. Medan vi väntade så åkte vi till åsarna och åt lite lunch samt köpte lister och foder.

När vi var tillbaka i Svenstavik och precis skulle gå in till tandläkaren så ringer de och talar om att tanden inte går att laga utan han kommer att få dra den, så vi kunde ju förbereda honom på det, då var det ca 30 tills han skulle in!! Men han tog det bra, det gjorde som ingenting att han fick dra den i stället.... och det gick verkligen jätte bra att dra tanden, han sa inte ett pip, jag blev jätte imponerad faktiskt!

Mitt tandläkarbesök gick bra, allt såg bra ut och jag fick till och med sänka premien i mitt abonnemang! Så nu ligger jag på nivå 2 och får betala 540kr/år.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus