Väga, Mäta och Spruta!!

Ja idag hade vi tid på BVC kl 11.30, Vi hade de 3 minsta med oss, Casper var på skolan och Jonna var med farmor!



Hilma som nu är 3 månader vägde 6525g, var 61 cm lång och var 42 cm runt huvudet! Det innebär att hon ökat 925 g och 4 cm på 1 månad!!! Så jag behöver absolut inte oroa mig för att hon får i sig förlite, även om hon kräks ganska ofta... tydligen ingen fara!! Ledsen blev hon såklart när hon fick en spruta i vardera lår! men det gick över ganska fort, Meja var där direkt med hennes napp och skulle trösta!!






Melvin som är 1,5 år vägde 12 kg precis och var 80 cm lång, han hade alltså gått upp drygt 2 kg och växt 5 cm på 6 månader! Han sa inte ett pip och var ganska så allvarlig när docktorn undersökte honom, rörde inte ens en min då han fick sprutan i armen!






Meja 2,5 år vägde 16,2 kg och var 95 cm lång! Hon hade gått upp 1,4 kg och växt 6,5 cm på 6 månader, inte konstigt att hon har haft växtvärk i benen!! Meja fick ingen spruta, hon hade ingen inbokad tid egentligen men vi passade på att väga och mäta henne när vi ändå var iväg!

Alla tre var i alla fall jätte duktiga tycker jag!





Frågade lite angående Jonna också och Annika skulle kolla upp lite med någon som hade hand om det hela, det där med uppmärksamheten och alla onödiga konflikter.. jag tror egentligen inte att det är någon fara men det kan vara jobbigt ibland.. idag däremot så har vi fokuserat lite mer på henne sen vi kom hem och det visar sig att hon helst vill hjälpa till med allt som rör hennes småsyskon, hon kanske känner sig som den stora tjej hon faktiskt är då!







Casper däremot har varit sur och grinig, det beror nog mest på att han har varit trött, ovant att kliva upp tidigt och vara i skolan hela dagarna. Masserade honom lite ikväll också, han har klagat att han har ont i övre ryggen, nacke och överarmar och han kändes lite spännd.. får se om det går över!? Han är så go när han är glad och det är han om han inte är trött!


Kommentarer
Postat av: Pappsen

Hela Charmtrollsligan må jag säga :o) Man blir glad bara av att se dom sötnosarna :o))



Puss & Kram på gänget och gängets mamma :o)

2010-01-14 @ 21:49:59
Postat av: Erika

Även om det inte är "någon fara" med Jonna, så kan det vara skönt att prata av sig med någon kunnig, och få råd. Hoppas barnen somnade gott ikväll, och att dom inte känt av sprutorna någonting.



Vi hade en mysig dag på kyrkis, jag, Sara, Veronica och Petra med barn, Karin hade gjort jättegod Lasagne. Nästa torsdag hoppas jag ni ska iväg, och att det är varmare ute så man kan gå!! Blir tokig av att sitta inne bara. Kram!

2010-01-14 @ 21:58:54
URL: http://eriica.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hehe..jag har knyckta alla bilderna dom är ju så himla söta och Casper en riktig charmör...hoppas ni slipper vintern snart så det blir bättre för trollen att var ute och rasa av sig...pözzar o kramas

2010-01-14 @ 22:20:53
Postat av: Tina

Åh dom e så fina! Tror Hilma är ganska lik Melvin, eller!? ;) Pussa och krama på alla från mig!

2010-01-15 @ 19:27:15
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus