Värmande ord!

Ett värmande och positivt ord, inte bara en tanke.... många gånger tänker man fina och goda tankar om människor men man uttalar dem aldrig så att personen i fråga får veta att man tänkt denna tanke och det är ju väldigt synd... Jag undrar många gånger hur människor ser på mig och vad jag betyder för dem och bidrar med i just deras liv..

Istället för att bara tänka en tanke så säg några värmande ord!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: susanne

Det är sant att det skulle vara skönt om människor uttryckte sina tankar i värmande och positiva ordalag. När de har såna vill säga. Sedan kan det vara så att en del visar i handling om de/den tycker om en. Vi har ju olikt lätt som personer att uttrycka oss både i ord och handling. När det gäller vad man betyder för någon, så vet du säkert Kim att du är en av de viktigaste personerna i dina barns liv. Någon som har stort inflytande över deras liv och utveckling av deras grundläggande värderingar och attityder. Vilket de kanske kommer att revoltera emot i tonåren, å andra sidan. Och det tycker jag är ganska stort vilken betydelse man har för sina/sitt barn. Så det gäller att ta väl hand om både sig själv och sina/sitt barn. Kram

2010-01-26 @ 20:16:13
Postat av: Pappsen

Ja du gumman, så sant som det är sagt... en av dom saker som livet lärt mig är att säga vad jag tycker om någon, och till vederbörande oavsett om det är positivt eller negativt, när folk lär sig att man är på det sättet så tror jag de tar åt sig av det man säger och vet att det inte bara är "snack"!



Hoppas du vet vad jag tycker om dig, och det är mycket och till absolut största delen positivt och jag älskar dig för den du är och för det du står för även om jag inte alltid tycker samma sak, så får man ändå respektera att du tycker som du gör. Det är ditt liv och dina beslut och ärligt så verkar det ju funka toppen :o)



Puss & Kram på dig lilla frögurka L



Pappsen

2010-01-27 @ 14:22:39
Postat av: Monika Eriksson

Du är en förebild för mig. Man kan alltid fråga dig om något.

2010-01-29 @ 00:03:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus