Alla barnen hemma igen!

Vid 11.00 tiden så packade vi in oss i bilen och åkte mot stan, det var bara jag Göran och Hilma, Melvin och Jonna var hos farmor. Vi skulle bara in snabbt för att hämta Benny, strax före 14.00 var vi hemma igen.

Strax efter 14.00 kom Casper och Meja med bussen. Vi lämnade av Benny och sen åkte vi hem och strax före 15.00 började jag med middagen. Skönt att äta tidig middag ibland och det passade ju bra eftersom vi hoppat över lunchen. Det blev natchosgratäng med sallad och  natchochips såklart.

Göran hämtade hem Jonna och Melvin strax innan maten var klar, Jonna hade varit med Hugo och Melvin hade varit vid piren med farmor och Patrik och badat lite, vi var ner dit och kikade en snabbis innan vi hämtade barnen vid bussen.

Efter middagen blev det väldigt bråkigt och stojjigt, kanske blir så när barnen varit ifrån varandra!? Det hela slutade med att jag blev förbannad och skällde en stund, barnen lugnade sig och sen jag. När allt var helt lugnt igen och Hilma hade somnat för en eftermiddagslur så fixade vi lite med sånt som var kvar efter vi möblerat om, blir ju alltid lite småfix kvar...

Vid 18.00 tiden packade vi åter igen in oss i bilen men denna gång åkte vi till piren för att bada, eller ja i alla fall barnen.

Jonna hoppade från bryggan, Casper lika så, Melvin ville bli doppad från bryggan men Meja ville inte alls... men jag doppade henne i alla fall, vilken hemsk mamma hon har! Jo och Melvin han vägrade bestämt att ha på sig sina nya badshorts, naken är bäst tycker han!

Här är i alla fall lite bilder som jag tog:



















Ja det var lite från idag!

Puss puss så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus