Bästa banken!!

Igår eftermiddag hittade vi en panna med acc. tankar på blocket för en rimlig penning och inte alltför gammal var den heller. Ringde och frågade lite och allt lät toppen, ett + är att den är relativt nära också!

i alla fall så ringde jag Nordea i förmiddag, tänkte att går det så går det går det inte så får vi vänta. Frågade ifall jag kunde öka på mitt befintliga lån och det gick tydligen hur bra som helst!!!! Så om någon vecka ska vi hämta pannan!!

Har bara gott att säga om Nordea, det är inte min personliga bank ÄNNU men vi funderar starkt på att flytta över alla lån dit och helt enkelt byta bank, men det får bli ett projekt lite längre fram!

Resten av dagen har vi bara skrotat på och tagit det lugnt, jag och Göran har pratat och diskuterat lite om både ditt och datt, jag lättade på mitt hjärta en aning och grät en skvätt, det kan vara rätt skönt att få göra det ibland!

Strax före lunch kom Maria och hämtade Meja, hon skulle få följa med henne till Hogdal och hälsa på Jonny. Meja brukar nämna honom varje gång hon är hos Maria för hon har ett kort på honom som står framme och Meja brukar fråga om de ska åka dit!!

Susanne slutade jobba vid 13.00 och strax efteråt kom även hon hit och hon hämtade upp Melvin som hon hade lovat skulle få vara med henne efter jobbet. Tillsammans tog de en tur till Svenstavik, Tony fick vara här med oss under tiden de var borta.

När det var dags för Hilma att sova igen strax innan 16.00 så passade vi på och for iväg så att Casper, Jonna och Tony fick bada lite, dock blev vi inte borta så länge för de blev visst lite frusna idag då det blåste och ingen riktig sol som värmde.

Trots alla moln och ynka lite med sol så har temperaturen legat på strax över 20 grader i alla fall och tack vare blåsten så har tvätten torkat bra ute!

Jag och älsklingen har nyss fikat varma mackor och nu ska vi kika en stund till på dumburken innan det är dags att sova.

Hej hej, tack för i dag...... (Pippi Långstrump)

Kommentarer
Postat av: Pappsen

Se där, inte illa med en ny panna heller, var väl lixom dags för det nu :o) Hoppas i alla fall det blir bra och att det kommer att fungera som det ska :)



Här är det i alla fall varmt ännu så länge, ska iväg och meka traktor imorrn så lite mer terapi blir det :)



Saknar er alla och en var ska jag säga, Jacob mår super, men värmen tar på honom oxå, men nu ska det visst bli svalare även här och det är inte HELT fel ska jag säga :o)



Har kollat igenom bloggarna men orkar helt enkelt inte kommentera dom alla men det är skoj läsning och jag har snott bilderna :o))



Älskar dig vännen



Pappsen

2010-07-22 @ 01:08:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus