En dag vid stranden...

Det blev ju rätt sent igår så idag när jag klev upp vid 09.30 så sov fortfarande de tre äldsta barnen! Men de vaknade ganska snart eftersom Melvin inte blev så glad när jag gick ner, stängde grinden så han blev kvar uppe med pappa och Hilma eftersom jag skulle ut med Morris.

Efter promenaden blev det frukost, sen klippte jag Benny, passade även på att bättre på Jonna nya frisyr, den var lite för lång uppe på.

Sen hux flux så skulle visst Göran skjutsa Benny till stan då tydligen ingen annan hade tid... Så jag klädde på barnen i lugn och ro, Jonna och Casper gick ut, Jonna skulle till Hugo och Casper skulle vara med Tony. Jag tog resten och gick på Grindes, letade efter Jonna som jag hittade hos Maria, hade fått sms om att hon var där men hade missat det. Kom hem packade ur och packade i, ringde hem Jonna och sen gick vi till sjön nedanför campingen, Morris fick också följa med! Casper hade tydligen följt med Göran till stan fick jag reda på när jag letat efter honom en stund..

Där nere satt vi och fikade, barnen badade och vi hade mysigt, vi satt i flera timmar!! Det var sommargäster där också och sånt tycker jag är mysigt. Vi var hemma igen vid 17.00 tiden och då hade Göran och Casper varit hemma ett tag, Göran hjälpte Patrik med båten.

Det blev kall pizza från gårdagen till middag, den åt vi vid 19.00 och vid 21.30 låg alla barnen i sina sängar. Nu är Meja uppe och hon är ledsen, bäst jag kikar vad som är på tok och sen försöker få henne i sång igen, hade ju tänkt gå och lägga mig nu!

Hej hopp!!

Kommentarer
Postat av: Linn

Hej!

Barnen har aldrig träffat sin riktiga pappa, jag har inte träffat honom sen den där natten för ca. sex år sen heller. De vet om att de har en annan pappa i Afrika som inte kan komma och hälsa på.

2010-07-25 @ 07:46:22
URL: http://viktigalinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus