Förutom tumlaren...

Förutom att tumlaren antagligen är kaputt så har dagen varit ganska bra måste jag säga. Jonna åkte till Nikita i förmiddags, det är flera veckor sen hon var med henne. Eftersom vi ska till stan i morgon så frågade jag om det gick bra att hon sover där i natt och det gick hur bra som helt, så bra att hon stanar två nätter!

Casper har varit med Tony större delen av dagen och de har varit både här och där. M&M har sprungit ut och in hela dagen, mestadels har de varit ute. Hilma och Melvin tog en långsovare efter lunchen så det var bara jag och Meja  i några timmar! Vi gungade och hände lite tvätt, hämtade Morris som smet och lite annat.

Göran har klippt gräs hela eftermiddagen och det behövdes verkligen! Han skulle egentligen klippa förra veckan, han hade blivit lovad av en kompis att låna hans åskgräsklippare, vi lånade den 3 ggr förra sommaren också! Men den här gången så fick Göran sig en utskällning av kompisens mamma som visst hade vägarna förbi, han skulle inte få låna någon gräsklippare utan kunde gott köpa sig en egen! Göran talade om att han fått lov att låna den, dessvärre så var kompisen inte hemma och kunde inte hävda detta, men tydligen hade mamman enligt sig själv också ett och annat att säga till om, sen trodde hon inte ett skvatt på att Göran gjorde rätt för sig och tankade efter användandet.
I alla fall så ringde Göran kompisen när han kom hem och fick till svar, ta den i alla fall, skit i henne! Men eftersom han inte själv var hemma kändes det olustigt att åka dit igen om mamman skulle råkas på att ha vägarna förbi igen så han struntade i det. Och nu är det i alla fall klippt men det tog ju dubbelt så lång tid...

Tvättat har jag gjort också, 4 maskiner men eftersom vädret inte kunde bestämma sig så hänger det mesta på tork här inne nu, det är så när tumlaren pajar!

Tony ska sova här inatt, i morgon ska vi på ultraljud och efter det ska vi träffa banken. Casper ska vara hemma med Morris, Susanne slutar kl. 13.00 så han ska vara med henne därefter! Hilma, M&M ska vara med Momma och det går säkert jätte bra, hon var lite nervös och frågade om jag trodde att hon klarade av det! Men de tre är faktiskt ganska enkla att ha att göra med tillsammans!

Nä nu får det räcka för idag, det är ju en dag i morgon också!

Puss puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus