Middag hos Svärmor...

Idag sov jag och Meja länge, strax efter 10.00 klev vu upp, även Hilma sov länge, fast hon hade vaknat en sväng tidigare och sen somnat om igen!

Göran åkte ner på Grindes och handlade frukost vid 11.00 tiden och resten av dagen har bara försvunnit, jag duschade och hade lite spa för mig själv medan de andra kikade på film och åt chips.

Tony var här och Melvin följde med Farmor och Patrik till stan en sväng, de skulle handla och lämna in sågblad för slipning.

Sen när de kom tillbaka vid 15.30 tiden följde Meja med farmor hem en sväng och Melvin fick stanna hemma och äta glass.

Jonna kom hem strax efter 16.00 tiden, och hon höll sig faktiskt lugn, hon spikade i spikar i en bräda som skulle bli en klädhängare!

Jag gjorde en mall för att sy dynor till tvillingvagnen, kan tänka mig att det kan spara en del på klädseln om man har det, fattades bara något att sy av... Men jag hittade en gamla sovsäck som går att göra om till täcke som passar bra, den var brun på ena sidan och knall orange på den andra!!! Blir bra till en brun och svart vagn!!

Sen strax före 18.00 promenerade vi till kvarteret bredvid för middag hos Susanne och Patrik, vi var lite ena men det gjorde inget för det var de också!! Maria va också där och åt, det blev en trevlig kväll och vi var hemma igen strax efter 21.00.

Hilma och Melvin sover, Jonna sitter i soffan och läser "Max böcker" för Meja, de ska snart också i säng. Casper är med Tony och åker båt, han kanske skulle sova där...

Ikväll spelade Tomas Ledin på hembygdsgården, det var en frispelning han själv ville ha i samband med att han firar sin mamma och pappas Diamantbröllop!! Pengarna som de fick in ska gå till olika föreningar här i byn och det var mer än 1000 besökare, kanske kan få mer exakt siffra senare, men många var det i alla fall! Det är nästan så man skulle ha varit där bara för att det var här i Rätan men vi hade ingen lust, och sånt måste ju planeras i förväg också!

Ja det var dagens...

Puss puss!

Ja just ja, Göran fick ju sin nya telefon igår så Casper fick hans gamla för vi fick med ett refillkort av säljaren som var till Casper... Så nu är han jätte mallig för att han har en mobil och pappas dessutom, han visste att han egentligen inte skulle få en förrän han fyllde 10 år!!!

Kommentarer
Postat av: farmor

Vad härligt att du och Meja fick en riktig sovmorgon..och en bra dga verkar det som ni har haft...jag förstår att casper är lycklig över sin mobil...ha en skön söndag hela familjen ...kram <3

2010-08-01 @ 09:19:28
URL: http://tantans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus