Våldsgästat Helena idag!

Idag skulle Göran till go kart banan och skruva med Caspers kart så jag och alla utom Casper stannade och hälsade på Helena, Ebba och Lukas som tillbringat veckan hos Monica (Helenas mamma).
Lukas var till en början inte där för han var med Moffa och allt höll sig ganska lugnt, förutom Jonna som ska synas och höras mest av alla! Men när Lukas kom så fick hon lite konkurrens när det gällde den saken! Hans humör var dessutom väldigt upp och ner så livat blev det, alla barnen drogs med och Monica ska nog vara glad för att hon var på jobbet!

Nu är vi hemma och har varit det ett tag, eldar lite i kaminen för det var bara 18 grader inne och 10 ute, alla ligger i sina sängar utom Meja som blev störd av Jonna, Casper sover hos Tony. Nu ska jag följa med Meja till sängen så hon får lägga sig igen för trött är hon!

Blev förresten riktigt arg på Meja vid tandborstningen för hon trotsar hela tiden och beter sig mer och mer som Jonna och det vill jag få stopp på omedelbart! Jag och meja har nog aldrig varit så osams någon gång förut, för första gången blev det rejält! Hoppas det slipper bli alltför ofta hädanefter!

Puss puss så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus