AAAAAArrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrG!!!

Tobbe behöver några som ställer upp som funktionär i Hede den 19:e på folkrace tävlingen och jag tänkte att Göran kanske kan och vill så jag svarade att Göran kan nog! Nu ringer Göran och säger lite på halvskämt. " tack för att jag måste till Hede nästa lördag!" jag svarade med att jag tänkte att han kanske ville men tydligen så måste Göran ev till Svensta för att hämta några till som ska ställa upp men de har inget körkort. ja men då kanske de kan lägga en slant i bensin för att du hämtar dem då men så funkar det tydligen inte för Göran är för snäll! Här har vi inget kvar att leva på, allt vi har levt på denna månad är pengar som jag fått in för att klippa och färga lite hår! Kan man då inte försöka att hushålla lite med pengarna då och tänka ekonomiskt och inte låta sig bli utnyttjad!???? När här ska man jobba svart och sen gör någon annan av med pengarna!

Var bara tvungen att få avreagera mig lite men är det inte konstigt att han ska ställa upp gratis och frivilligt men ändå måsta hämta andra för att de inte har körkort och sen ska de inte betala!??

Det är ju inte det enda som jag blivit irriterad på idag så det kanske känns farligare än det låter, men det är så jag känner just nu i alla fall, kanske lugnar sig under dagen!

Kommentarer
Postat av: Pappsen

Ja själv ska jag kanske inte säga så mycket om att vara för snäll, för jag har själv varit prexis lika som Göran i mina dagar så, men jag får ändå ge dig rätt, han är för snäll och det vet folk antar jag... Brukar vara så det funkar!



Å andra sidan ska man väl en sådan gång behöva kräva pengar, sånt ska den som vill ha skjuts själv erbjuda annars kan dom väl skaffa cykel! Småaktigt helt enkelt



Kram Kram

Pappsen med resten :)

2010-06-11 @ 19:29:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus