Skolavslutning 2010!!!

Idag klev vi upp kl 07.30, åt frukost och klädde på och kors i taket vi var färdiga 45 minuter innan det var dags att åka!!!

Skolavslutningen började 9.45 och ägde rum på Gammelgården här i Rätan, vi var där förra året också och det är ju bra mycket trevligare än på skolgården! I kyrkan har de ju inte skolavslutningen numera.... största anledningen är väl att vissa inte får gå i kyrkan, som tror på annat än den vanliga kristna tron, en annan kan vara för säkerheten om det blir mycket folk men det är nog mest en ursäkt!

Regnet hängde i luften när vi kom dit men verkade dra iväg för än har det inte kommit någon skur och det är vi ju glada över!

Det var en speciell skolavslutning i år eftersom det förmodligen var sista avslutningen för högstadiet här eftersom några idioter har bestämt att Rätans högstadium ska läggas ner hösten 2010... men det är överklagat, senare ska dagiset flyttas till skolans lokaler och det är inte alla glada över heller...

Efter avslutningen var vi hem en snabbis och åt lunch innan vi gick till Susanne och åt marängsviss, mitt i allt så åkte hon och Patrik till Svensta, ingen visste att de skulle åka för i så fall hade vi ju kunnat fika senare i eftermiddag när de kommit hem!

Just nu sover Melvin och Hilma ute i vagnen, Göran tog med sig Casper, Jonna och Tony till fotbollsplanen för att träna lite sparkar inför matchen på söndag. Meja kikar på Monsters Inc. och jag sitter här och passar på att skriva lite, men måste hålla ett öga på damen i soffan så att hon inte somnar!

Inga bilder hann jag ta på Casper heller, bara långt ifrån och då ser man ju ändå knappt vem som är vem, tänkte ta på alla syskonen tillsammans men hann inte och nu har Casper redan bytt om. Men jag kanske kan få honom att byta kläder igen så kanske vi kan få till en bild i alla fall!

Nä nu får det vara nog om denna dag, i alla fall det som varit hittills i alla fall!

Puss puss


Kommentarer
Postat av: Pappsen

Ja skolavslutningar är det nått speciellt med och jag hoppas nån kommer till sans vad gäller skolan, rena vansinnet att ungarna ska åka alla dessa mil till en skola och sedan driva vind för våg på Svensta på håltimmarna, för då har dom väl ingen tillsyn direkt?!



Å du, IDIOTER var snällt sagt morr



Kram å puss på hela högen igen då :)



Pappsen med resten

2010-06-11 @ 19:23:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus