Hemma hos kyrkis hos Sara!

Vi skulle vara i lekparken idag men det var -17 grader i morse så det blev hemma hos Sara i stället! När vi väl var på väg dit så var det bara -8 men vi var inne hemma hos Sara i alla fall!

Vi hade det mysigt, barnen lekte och mammorna dvs. jag, Sara Erika och Veronica satt och surrade, Sara stekte kolbullar som blev allt annat än helt lyckade, men de vart nog goda tillslut ändå!!

Jag hade med mig hemgjord pizza till oss men varken Meja eller Melvin var speciellt intresserade av att äta, men vi fikade ju kaka och saft innan så det kanske inte var så konstigt...

Hade med mig kameran men tog som vanligt inga bilder, det glömdes helt bort! det får bli en annan gång!

Sara skulle hämta Hugo på dagis med bil så då frågade jag snällt om hon kunde hämta Jonna också för de var ute och lekte och det gick bra, Jonna stannade sedan där och lekte, Casper följde med Wilma hem efter skolan och Meja ville stanna med farmor en sväng när vi gick hem så nu är det bara jag och Göran hemma, Melvin och Hilma sover i vagnen... eller sov för nu låter det som att det är någon som är vaken!! En liten lugn stund blev det i alla fall!!

Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus