Hilma 5 månader!!



Idag blev Hilma 5 månader!! Bilden är tagen för några dagar sen och tiden går verkligen jätte fort!!! Mycket fortare än vad den gjort förut känns det som!

Det känns som att dagarna bara rinner förbi och att man inte gör någonting vettigt utav dem, men idag så gick vi ut direkt efter den något sena frukosten, då var klockan 10.30 och sen var vi ute till närmare 15.00 tiden!!
Det har varit + grader hela dagen och det mesta av snön har rasat från ena sidan av taket, det har inte varit någon strålande sol men det har droppat från taken i alla fall!



(suddig bild då han springer mot kameran)

Vi måste träna inkallning med våran hund för han går inte att ha lös ute.... då rymmer han så fort det bara går! Vi har ju staket runt hela gården och så länge grinden varit stängd så har det gått jätte bra men nu är det så mycket snö så han kan gå över staketet, så efter smitningen så fick han gå in och sen fick han komma ut igen men fick sitta i kopplet! Tråkigt att det inte funkar att ha han lös, det skulle vara så mycket roligare för både honom och oss, men vi får försöka träna lite mer ordentligt! Inne går det ju jätte bra, men ute är det så mycket att kika på!

Pratade med pappsen idag också och jag längtar verkligen tills de kommer upp i påsk!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Tina

Hej systeryster!

Hehe ja jag är lite dålig på att uppdatera nuförtiden :P

Tack de va ett bra tips ;)

Jo då här är det bra, är bara lite morgonförkyld :P

Allt bra med er? Så kul att du också har en blogg nu så man vet vad ni gör om dagarna och bilder på barnen är jättekul att se, saknar er så mycket!

I påsk ska jag jobba tyvärr, får se när vi kommer upp nästa gång men jag hoppas om en inte allt för lång tid. Kul att pappa och milla kommer och hälsar på er! Pussa och krama barnen från mig! Puss och kram, Älskar dig!



Hej gumman!!! Det var ett tag sen jag läste din blogg för du brukar inte skriva så ofta men nu hade du skrivit jätte mycket!!!

Häng av + poolen från batteriet när ni inte använder bilen så laddas inte batteriet ur!!!

Hoppas att allt är bra, saknar dig! Ska ni upp någonting i påsk? Puss å kram love U!!

2010-03-09 @ 07:59:15
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/
Postat av: Annelie

Grattis i efterskott till Hilma!! Så söt hon är!!



Hur gamla är era andra barn?



Ha en härlig tisdag!!



Kramen

2010-03-09 @ 08:18:11
URL: http://lallisbrallis.blogspot.com
Postat av: Pappsen

Vi längtar oxå till att få komma upp till er... saknar hela gänget och Jämtland... konstigt men sant är det som fan :o)



Kramellikram på hela högen



Pappsen

2010-03-09 @ 14:39:16
Postat av: Annelie

Hallå!!

Det är helt fantastiskt att ha tvillingar! Visst, det är jobbigt oxå, speciellt som bebisar, men det har hundra gånger fler fördelar än nackdelar!! De har varandra, och det märks redan nu att de är tighta. När den ena kryper iväg, är den andra efter. Sen om man bara har en av dom hemma, så märks det hur "tråkigt" de tycker att det är. De blir mer griniga och ska vara i famnen. Tar sej knappt för att göra nått om inte man själv följer med in på rummet och leker. Så de positiva sakerna övervinner de negativa STORT!! Jag tycker det är helt underbart med tvillingar!!

Nej, ingen av oss har tvillingar i släkten. Tvåäggstvillingar är ju ärftligt, men gjorde man som jag och slutade med p-sprutan, så släpper man fler ägg och risken för tvillingar blir större. Sen att jag var över 30 gjorde nog sin sak det oxå. ;)



Vill ni ha fler barn? Hur gammal är din man?



Ha det så bra!!



Kramen

2010-03-09 @ 23:35:58
URL: http://lallisbrallis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus