Hunden sätter på katten hela natten...

Ja det är faktiskt så att hunden har försökt sätta på våran kåta katt hela natten, förut ville hon inte veta av honom men nu går det bra att lägg upp sig!!!

Nu har jag slängt ut henne men han springer runt och letar hela tiden, kissat inne har han gjort också.... troligen  på grund av henne....

Har för övrigt inte sovit speciellt bra inatt, Melvin har sovit med oss halva natten, sen kom Meja också och till sist Hilma så det har varit trångt nu på morgontimmarna...

Jag måste ligga otroligt konstigt på nätterna för flera mornar i rad nu har jag haft ont i höfterna/bäckenet när jag vaknat och det är inte så trevligt... hoppas att det går över!

Nu ska Casper snart på skolan, väckte honom faktiskt 06.40 i morse annars brukar jag ligga och dra ut på det tills 07.00... känner mig ganska pigg även om natten inte varit den bästa... men det lär väl visa sig ikväll när man sitter och halvsover i soffan!

Kommentarer
Postat av: Pappsen

Jaha, ja det låter ju i alla fall som hund och katt roar sig kungligt :o) Kissen får uppmärksamhet kanske man kan säga :o))



Jobbigt att det blir så lite sovet, är ju inte heller så bra för humöret... man får ju hoppas att dom sover lugnare framöver... men dom är ju trotts allt inte så stora ännu... ger sig väl med tiden :o)



Kram Kram



Pappsen

2010-03-03 @ 09:30:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus