Kort uppdatering...

Har inte haft tid och ork att blogga de senaste två kvällarna för Hilma har varit gnessig och jag trött!!

Men igår var vi i alla fall på kyrkis på förmiddagen, alla barnen var med eftersom det var lov! Det gick faktiskt bra och det var ganska många på kyrkis denna vecka 17 st tror jag vi räknade till och ändå så var det några som var sjuka och kunde inte komma!!! Och ändå så klagar kommunen på att det finns för lite barn här i Rätan!!

Göran åkte till stan och besiktade sierran, han upptäckte att det inte alls var något fel på handbromsen så då täkte han att det var lika bra att ombesikta så fort som möjligt!! Så när vi kom hem så möttes vi bara av en super glad Morris!!!

Jonna och Casper hade det lite svårt med att ta det lugnt när vi kom hem, jag ville att alla skulle hinna komma in och få av sig kläderna och landa lite innan vi satte igång med någonting, det slutade med att de åkte upp på sina rum, men sen blev det faktiskt ganska lugnt!

Igår var det övernattning på fritids för de barn som ville och Casper hakade på, först var du ute och åkte madrass i en backe innan de gick in och bytte om och gjorde i ordning för disco och sen blev det film och mys innan sovdags. Göran är iväg och hämtar Casper och Tony nu och jag tror säkert att det gått jätte bra och så får vi hoppas att de har haft kul!

Idag funderar vi på att åka till Svensta en sväng, tänkte bara ta med oss Hilma för Susanne sa att hon kunde passa barnen! Sen tänkte jag att i kanske skulle äta tacos till middag för det är ju fredag!

Ja det var en liten kort uppdatering, ska försöka skriva ikväll igen!

Puss å hej så länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus