Lördag

I natt har jag och alla barnen sovit jätte bra!!! Hilma var lite tjurig vid nattningen men efter att jag gav henne lite mer välling så sov hon gott! Hade tänkt att hon bara skulle ha typ 100 ml välling och sen amma men hon vill tydligen ha mer även om jag ammar henne också!

Jag klev i alla fall upp före 8 och då hade Göran legat i soffan och myst med Melvin i någon timma redan, det var en underbart lugn morgon i jämförelse med vad det brukar vara!

Tony sov över inatt men han skulle hem kl.09.00 för att göra sig i ordning, de skulle på Storsjöbadet.... Men eftersom jag kom upp i bra tid så hann vi med frukost innan det, känns ju dumt att skicka hem honom utan att han ätit frukost!

Efter frukosten klädde vi på oss allihopa och klockan 10.00 gick vi utanför dörren! Göran tog de tre äldsta i bilen och for före oss och jag kom efter med de två minsta i vagnen och Morris i koppel, vi gick till elljusspåret, Göran har tagit på sig att försöka köra upp längdspår!! Tydligen så har det bara blivit uppkört spår 2 ggr i år så barnen har åkt skidor på skolgården i stället och det är ju dumt när spåret ligger knappt 50 meter från skolgården..... det finns tydligen ingen som vill ställa upp och spåra...

Vi var där till 12.30 innan jag började på att knata hemåt, Jonna stannade med Göran, han skulle bara köra ett varv till och vi var hemma ungefär samtidigt! Göran fixade lite sen lunch och efter vi ätit så tog han med sig Jonna och for en sväng igen, men de blev inte borta så länge för växlarna på skotern pajade.... de krånglade innan också men nu rasslade det om man lägger i backen... tror han ska försöka fixa det i morgon.

Meja och Melvin tog ett bad och Hilma sov länge i vagnen, jag han virka en mössa och Casper pillade på datan, det blev ingen middag eftersom lunchen blev sen utan vi tog fram stora godisskålen i stället!! Meja och Melvin var också med vilket de i vanliga fall inte brukar och de gick jätte bra! De fick vara vakna länge och Meja somnade sist eftersom hon somnade i soffan efter badet! Hon och Melvin orkade knappt någon välling heller, mätta av allt godis!

Vi kikade på Melodifestivalen och jag tycker att Anna är en värdig vinnare, Salem och Timotej hade varit värda det också men nu blev det Anna!! Grattis Grattis!!!

Göran ligger och snarkar på soffan, jag ska snart gå och borsta gaddarna innan vi kryper i säng och förhoppningsvis får i sova bra i natt, barnen också för den delen!

I morgon är det Söndag och en hel veckas lov har rullat förbi och inte mycket vettigt har vi gjort, men det dör ju ingen av, man måste ju inte ha varje dag fullplanerad bara för att det är lov, kan ju vara bra att bara ta det lugnt också! Ska försöka få med gänget att städa i morgon, damsuga och torka golven samt plocka lite här och var!

Men nu blir det sängen! Natti natt!

Kommentarer
Postat av: Pappsen

Skönt att ni kommer ut och får frisk luft i alla fall... själv åkte vi oss en liten tur igår, skönt väder och komma utanför väggarna här i alla fall så inte illa det, var en sväng på Biltema och hittade en verkstadshandbok till bussen så nu kan man ju i alla fall utröna hur saker och ting hänger ihop... låt säga att det i alla fall inte är nån gammal Volvo ;o)



Hoppas Söndagen blir bra oxå för er, vi ska över till modern en sväng på fika bara vi vaknat till ordentligt!



Längtar som fan till påsk å älskar er alla där uppe



Kramar i massor



//Pappsen



2010-03-14 @ 11:18:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus