Min pappas funderingar om bröstmjölk!!


här är min kära far när han meckade bil i somras!

Så här skrev han:

Bröstmjölk....? Är det inte konstigt att man proppar i en av dom man älskar mest i hela världen nått så vidrigt som bröstmjölk... för det är ju det de flesta tycker alltså....att bröstmjölk är? eller? Att proppa i ett barn mjölken är OK, men det är rabalder om nån kreativt nog skapar mat eller Ost av det... Märkligt va...? Jak känner oxå lite äckel, men varför det egentligen? *fnular lite*

Han är lite av en filosof ibland och kan komma med de märkligaste funderingarna men i de flesta fall så är de ganska skojjiga och har ofta ett bra budskap! Angående just denna fundering så tycker i alla fall inte jag att det är äckligt även om jag inte tycker att det makar gott... det är sött och  känns nästan som att det bedövar munnen på något lent sätt! I alla fall så är ju bröstmjölk det bästa näst efter kärlek som man kan ge sitt lilla barn och det är otroligt mysigt att amma! Sen att vissa tycker att det just är äckligt kan jag inte svara på, antagligen så menar de smaken och att det kanske är äckligt om en vuxen människa skulle amma, men i detta fallet handlar det om att föda sitt barn på det mest naturliga sättet som finns!!

puss puss

Kommentarer
Postat av: Erika

Håller med dig om ammningen, det är ju så mysigt. Jag hoppas Leon vill fortsätta morgonamma ett bra tag till :)

2010-03-10 @ 08:46:21
URL: http://eriica.blogg.se/
Postat av: Milla

Bra bild på far din. Ja han kan vara lite av en filosof han. Hoppas att ni har det bra uppe i Rätan :) Ska bli kul att snart få träffa er hela högen igen.



Kram Milla

2010-03-10 @ 10:44:06
Postat av: Annelie

Hihi... Samma här!! Härligt program!!

Ja, jag säger detsamma, vad skulle man göra utan barnen? Finns inget alternativ lixom. Det bästa som hänt oss! Skulle aldrig klara av att va utan dom!

Men kan ju hålla med om att man vissa dagar skulle kunna sälja dom billigt!! Fast det brukar ju gå över ganska så snabbt!!

Ingen av de äldsta har vart speciellt jobbiga, får väl se vad det blir av dessa två små trollisar. Men än så länge är de "snälla". Skulle väl kanske va Molly, som blir jätte sur om hon inte får som hon vill, men går över snabbt om man ignorerar henne, vilket är väldigt skönt!!



Nu ska jag äta lite lunch, sen blir det till att gå ut! Är så fint väder! Har ni oxå fint idag?



Kramen

2010-03-10 @ 12:46:25
URL: http://lallisbrallis.blogspot.com
Postat av: Lina

Hej tjejen! Jag jobbar typ hela lovveckan. Hoppar mellan nattpass och morgonpass.....Man blir lite kocko i kolan kan jag lova! =) Jag vet inte när jag kommer till Rätan. Jag ska ju köpa hund denna månad så det blir lite knapert i kassan. Men om det e ok med Sara att jag tar med lilla Ninja så kan jag komma ganska snart! =) Pöss!

2010-03-10 @ 17:29:40
URL: http://lollinona.blogg.se/
Postat av: Pappsen

Ja jag är kanske lite av en filosof... drömmare kanske, eller bara knäppfan... Man kan aldrig så noga veta och det ligger väl i betraktarens öga kan tänkas... :o)



Kul att se att ens tankar gör ringar på vattnet så att säga :o)



Ja ens barn kan vara billiga som fan ibland men i grunden älskar man dom i alla fall över allt annat här i världen... man ska bara komma ihåg att dom måste få chansen att leva ett eget liv oxå och lita på att man givit dom en bra grund att stå på och jag är nog mestadels nöjd och stolt såhär långt i alla fall... allt blir bra i slutändan, om man bara tror på det :o)



//Pappsen

2010-03-10 @ 23:52:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus