Välling!

Igår fick Hilma pröva välling för första gången, men hon åkt kanske bara 30 ml... brukar ju gå trögt i början när det är någonting helt nytt! Prövade med lite till nu ikväll och det gick lite bättre! Egentligen står det ju 6 månader på vällingen men det är ju bara rekomendationer, jag prövar så får vi se hur det går!! Hon helammar för övrigt bara jag som tycker att det kan vara bra med välling inför natten!

Annars idag så har det varit livat värre! Sonmade jätte sent inatt och vaknade tidigt och det är ju sällan en bra kombination!! Följde med Svärmor till Svenstavik en sväng, bara jag och Hilma!! Lämnade resten av gåänget hemma med pappan och det var helt okej från hans sida men hade ändå lite smått dåligt samvete, men han tröstade mig med att det skulle jag inte alls ha!!!

Ja full rulle har det varit, spring, skrik, gnäll, arga miner och ett enda kaos, vi gick ut en sväng på eftermiddagen men det var gnäll, skrik och bråk då med, men vissa dagar är såna!

Meja har växtvårk i benen på nätterna och det är inte skoj, hon vaknade förut ikväll och gnällde och sr

Kommentarer
Postat av: Annelie

Åhh, man får gratulera i förskott på 10 års dagen!! Härligt!! Vi firar 14 år i september... Jiiiis vad tiden år fort!! Man hinner verkligen inte med!!



Nej, här är det stopp. Vi tyckte/tycker det räcker med 4 barn, så jag steriliserade mej i samband med snittet vid tvillingarnas födsel.



Tycker det är underbart med människor som skaffar många barn!! Är vekligen facinerad av dom... Vart får dom orken ifrån? Jag har fullt schå att hitta ork till 4!! Hehe...

Kollar du på Familjen Annorlunda? Jag bara älskar det programmet!! Jag och våra två äldsta tjejer sitter varje måndag kväll med nått gott framdukat och ska bara se detta!! Fantastiska familjer!!



Nu måste jag försöka sova! Dyngtrött, men ändå kan jag inte sova... Mysko detta!!



Kramen

2010-03-10 @ 00:29:58
URL: http://lallisbrallis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus